Fiica lui Radu Beligan, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața tatălui său
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Lamia Beligan, fiica celui mai longeviv actor din lume, a dezvăluit, joi, cum și-a trăit ultimele momente din viață tatăl său, Radu Beligan, dar și care a fost cea mai importantă lecție învățată de la acesta. 

Am vorbit tot timpul cu el. A fost perfect lucid, a fost extraordinar de bine îngrijit în Spitalul Elias. A fost o echipă de medici extraordinari condusă de d-na doctor Dana Safta, care i-au făcut trecerea foarte lină și foarte ușoară și cu multă dragoste și cu multă atenție. Și a fost perfect liniștit, perfect lucid și s-a stins demn și frumos, așa cum a trăit", a povestit Lamia Beligan pentru Antena 3.

Întrebată care a fost cea mai importantă lecție învățată de la tatăl său, Lamia Beligan a mărturisit: "Să iubesc. El iubea totul. Teatrul cel mai tare și, în rest, viața, oamenii". 

Citește și: Radu Beligan a murit. Mihai Bendeac: Îmi vine și acum să-mi dau pumni în cap

Maestrul Radu Beligan va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, pentru că a fost decorat cu Steaua României.

Trupul neînsufleţit al actorului Radu Beligan va fi depus sâmbătă în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale" din Bucureşti, între orele 10.00 şi 13.00, iar înmormântarea va avea loc în aceeaşi zi la Cimitirul Bellu, a anunţat Uniunea Teatrală din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel