Urmărește emisiunea live
Fiica lui Adrian Iovan se duce să ridice trupul pilotului de la morgă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Adrian Iovan
Adrian Iovan

Fiica pilotului Adrian Iovan, Irina (30 de ani), urmează să ajungă, miercuri, la Alba Iulia pentru a ridica trupul tatălui său de la Serviciul de Medicină Legală.

Fiica lui Adrian Iovan a obţinut de Serviciul de Medicină Legală un document constatator al decesului pe baza căruia poate ridica trupului tatălui său, ce va fi transportat miercuri la Bucureşti. Irina a mers şi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pentru a primi bunurile tatălui său rămase în posesia procurorilor.

Certificatul de deces poate fi ridicat doar de la sediul Primăriei comunei Horea pe baza cărţii de identitate a persoanei decedate.

Irina este unicul copil din prima căsătorie a lui Iovan. Ea a plecat din ţară imediat după terminarea liceului pentru a studia la o şcoală privată cu profil hotelier din Elveţia. De 2 ani, locuiește în Franţa, unde lucrează ca director la un hotel de cinci stele din Lyon, şi e căsătorită cu Thibault Jean Giannini, un francez pe care l-a cunoscut în timpul studiilor. Împreună au o fetiţă de doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel