Fetiță răpită din parc, în Oradea. Agresorul de 66 de ani a fost prins
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 07 mai, 13:31
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
O fetiță de 12 ani a fost răpită dintr-un parc din Oradea de un bărbat de 66 de ani, care a dus-o într-o casă din apropiere și a agresat-o sexual. El a fost prins și arestat preventiv. 

Fetiţă în vârstă de 12 ani se afla în Parcul Salca din Oradea, când un bărbat de 66 de ani a acostat-o și a încercat s-o convingă să-l însoțească. Văzând că nu reușește, individul a prins-o de mână pe copilă și a târât-o până la o casă de pe strada Căprioarei. 

Acolo, individul a încercat să o sărute și să o mângâie în zonele intime. Fetița a reușit să iasă din casă în curtea imobilului și, speriat că va începe să strige, bărbatul a lăsat-o să plece. Copila s-a dus acasă și le-a spus părinților cele întâmplate, iar ei au alertat imediat Poliția.

Totul s-a întâmplat luni după-amiaza, scrie ebihoreanul.ro.

Agresorul a fost arestat preventiv

Miercuri, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei Oradea l-au prins și reținut pe Dan M., în vârstă de 66 de ani.

G Ad:

Joi, el a fost audiat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, care a solicitat la final instanţei de judecată arestarea preventivă a individului pentru 30 de zile. Propunerea procurorului a şi fost analizată şi admisă, în aceeaşi zi, de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Oradea. Totuși, decizia mai poate fi contestată de agresor în termen de 48 de ore. 

Bărbatul de 66 de ani este anchetat acum pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi agresiune sexuală. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro