Fetiță de 15 ani, aflată în plasament la o familie, dispărută. Dacă ai văzut-o, sună la 112!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: dbonline.ro
Sursa foto: dbonline.ro
O minoră de 15 ani din satul Olteni, comuna Lucieni, județul Dâmbovița a dispărut fără urmă.

Dicu Georgiana Alisa a plecat voluntar de la domiciliul familiei unde se afla în plasament. Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei  sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție, scrie dbonline.ro.

“Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unei minore de 15 ani, care, a plecat voluntar de la domiciliul familiei unde se afla în plasament, fără a mai reveni. La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Nr.4 Poliție Rurală Dragomirești au fost sesizați prin plângere de către o femeie cu privire la faptul că minora DICU GEORGIANA ALISA, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Lucieni, satul Olteni, unde se afla în plasament, fără a mai reveni.

Semnalmentele minorei sunt următoarele: 1,57 m înălțime, constituție slabă, păr drept, negru, ochi negri. Semne particulare: o cicatrice de aproximativ 2 cm în zona nasului. La data plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă stil parka de culoare kaki, pantaloni de camuflaj de culoare verde-kaki, iar în picioare purta o pereche de ghete de iarnă, având culori negru și roșu, și o cataramă aurie, măsura 36”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

În urmă cu doar câteva zile, cazul de dispariție a unui copil de 11 ani, din Ucraina de data aceasta, șoca. Cel mic a fost răpit dintr-un sat, acum 5 luni, fiind găsit mort într-o localitate învecinată, scrie Obozrevatel.

Maxim Samofalov a fost dat dispărut la sfârșitul lunii august. El se afla în grija bunicii sale ultima dată când a fost văzut. Femeia a observat că băiatul lipsește și inițial a crezut că acesta a fugit de acasă, așa cum s-a întâmplat de mai multe ori și spera să se întoarcă. Totuși, despre dispariția sa, autoritățile au aflat abia în luna septembrie. De atunci, zeci de polițiști și voluntari l-au căutat pe copil, în speranța că acesta va fi găsit viu. Din păcate, pe 17 ianuarie au făcut o descoperire tragică. Anchetatorii care investigau cazul au primit noi informații care i-au condus într-un sat învecinat celui în care locuia Maxim. Acolo au găsit cadavrul băiatului îngropat în subsolul unei gospodării.

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel