India, prăbușită de COVID, se roagă la ZEI. Mii de femei, pe stradă, într-o zonă care ar fi fost în carantină/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
foto captură video digi24
foto captură video digi24
Numărul zilnic al infectărilor, în India, a ajuns la peste 400.000, timp în care festivalurile cu mii de participanți, unde măsurile anti-COVID sunt inexistente, se desfășoară pe badă rulantă.

În vestul Indiei, unde sunt restricții împotriva răspândirii coronavirusului, mii de femei s-au adunat pentru rugăciuni de îmbunare a zeilor, fiind convinse că divinitatea a trimis acest virus. În tot acest timp, spitalele indiene sunt pline, potrivit Digi24.

India a înregistrat un nou record de infectări, astăzi, raportând 412.262 de cazuri în ultimele 24 de ore, precum şi cel mai mare număr de decese înregistrat până la această dată. Țara a trecut de pragul de 21 de milioane de cazuri de la începutul pandemiei, potrivit celor mai recente date ale Ministerului Sănătăţii.

Sistemul de sănătate lipsit de paturi de spital și oxigen este copleșit. Doar 269 de milioane de oameni dintr-o populație de 1,4 miliarde au fost vaccinați cu ambele doze de vaccin și aproximativ 128 de milioane au primit doar o singură doză. Stocurile de vaccinuri din țară sunt pe cale să se epuizeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel