Femeie accidentată mortal de locomotiva unui tren, în Prahova
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Albin Berlin, de la Pexels
Fotografie creată de Albin Berlin, de la Pexels
O femeie de 38 de ani a fost accidentată mortal de locomotiva unui tren, în Prahova.

O femeie de 38 de ani din Ploieşti a fost accidentată mortal, duminică dimineaţă, de locomotiva unui tren, surse judiciare precizând, pentru Agerpres, că există suspiciune de sinucidere.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a informat că evenimentul s-a petrecut între staţiile CF Ploieşti Vest şi Buda, victima fiind accidentată de locomotiva trenului IR 1880, care circula pe relaţia Constanţa - Braşov.

'La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipa operativă, dar şi echipaje SMURD care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o femeie, care nu prezenta semne vitale, aceştia din urmă făcând eforturi de scoaterea a persoanei. În urma verificărilor efectuate, persoana accidentată a fost identificată, fiind vorba de o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Ploieşti', a transmis IJP.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

VEZI ȘI: Bilet unic de călătorie cu trenul și metroul, în București și Ilfov

Tot în Prahova, la începutul lunii, un bărbat a fost ucis de tren

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost accidentat mortal de tren, duminică după-amiază, 6 februarie a.c., în apropierea staţiei CF Bobolia, a informat atunci Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean al Poliţiei Transporturi au fost sesizaţi despre eveniment în jurul orei 14,15, echipajul de prim ajutor ajuns la faţa locului constatând decesul bărbatului accidentat.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, transmitea Agerpres.

VEZI ȘI: Destin tragic pentru doi bărbați. Au fost călcați de tren în timp ce își comemorau fratele ucis în același loc tot de un tren

Doi bărbați din statul american North Carolina, care își comemorau fratele ucis de tren, au fost loviți și omorâți de un tren în același loc, scrie CNN, citat digi24.ro. Victimele aveau vârstele de 20 şi 29 de ani.

Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel