Data actualizării:
Data publicării:

Felicitări Crăciun 2022: Cele mai frumoase mesaje. Fii original, dar și amuzant!

Autor: Elena Didila | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: pxhere.com
Sursa foto: pxhere.com
Odată cu sosirea Crăciunului, pe lângă tradiționala goană după cadourilor, trebuie să schimbăm nenumărate felicitări cu toți cunoscuții noștri, de la cei mai apropiați până la cei mai îndepărtați.

Nu suntem întotdeauna inspirați să scriem urări de Crăciun, mai ales când trebuie să scriem multe și toate concentrate într-o perioadă atât de scurtă.

Mai jos este o colecție bogată  de cele mai frumoase felicitări de Crăciun de împărtășit și dedicat, concepute special pentru rude, prieteni și cunoștințe, scrise de Frasi Mania.

Descoperă-le acum!

MESAJE PENTRU PRIETENI ȘI APROPIAȚI

Cele mai bune gânduri! Fie ca Crăciunul să aducă armonie, pace și liniște în casa ta!

Lăsați magia Crăciunului să vă pătrundă în suflet, aprinzând dragostea în inimile voastre. Crăciun fericit!

Cele mai bune lucruri din viață nu se găsesc sub brad, ci în oamenii care îți sunt aproape în momente speciale. Crăciun fericit!

Cele mai sincere felicitări de Crăciun sunt cele făcute cu inima, la fel ca și cele pe care le adresez ție și familiei tale! Sărbători fericite!

Fie ca noaptea de Crăciun să strălucească pentru tine cu lumină, har și dragoste... Crăciun fericit!

Pentru acest Crăciun, vă doresc mai puține urări prin SMS, Facebook sau WhatsApp. Oamenii cu adevărat dragi îți bat la ușă pentru o cafea, o conversație, o îmbrățișare.

Crăciunul este un cuvânt care transmite fericire doar prin pronunțarea lui. Cea mai mare dorință pe care ți-o pot oferi este să fie Crăciunul în fiecare zi!

Fie ca acest Crăciun să vă aducă un munte de vise care să devină realitate. Crăciun fericit!

Moșul vine tiptil, niciodată nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie. Un Crăciun fericit!

Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada!

MESAJE DE CRĂCIUN AMUZANTE

Moș Crăciun bate la ușa scoate mana din mânușa si va da din palma lui darurile cerului. Lângă brad si lângă foc sa va umple de noroc. Crăciun fericit!

L-am văzut pe Moș Crăciun azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aducă sănătate, deci așteaptă-l ca el vine, dar acum este la mine!

Moşule bătrân şi bun, iată ce vreau de Crăciun: vreau un spiriduş să vină, s-aibă muşchi, o casă, şi maşină. Peste ani şi ani de zile, muşchii să i se-ntărească, bogăţia să-i sporească, sufletu-n mine să crească.

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU COLEGI ȘI ȘEFI

Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor. Crăciun fericit!

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit!

Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele și viețile cu bucurie, sănătate și multă înțelepciune pentru anul care vine. Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit!

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!

Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel