FCSB - Universitatea Craiova, primul meci din playoff 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
FCSB - Universitatea Craiova este primul meci din plaoff-ul ligii 1, sezonul 2022-2023. Meciul începe la ora 20:00. 

Opt victorii, cinci remize şi două înfrângeri este palmaresul roş-albaştrilor din ediţia curentă pe teren propriu. FCSB are cel mai mare număr de spectatori prezenți la meciurile de pe teren propriu: 12.625 spectatori / meci este media înregistrată de gruparea bucureşeană acasă în campionatul actual, locul 1 la acest capitol.

FCSB - Universitatea Craiova. Neagoe: Suntem la același nivel

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi sunt la acelaşi nivel cu cei de la FCSB, având speranţa că se pot impune în partida de sâmbătă, din prima etapă a play-off-ului Superligii de fotbal.

"Este un joc important, nu doar prin prisma faptului că e primul din play-off. Sunt trei puncte în joc, iar adversarii noştri sunt în faţa noastră în clasament şi ne dorim cu toţii să reuşim să trecem cu bine peste acest prim joc din play-off. Toate cele 10 jocuri vor fi importante şi disputate, pentru că se întâlnesc cele mai importante echipe, indiferent care va fi a şasea echipă care se va califica, şi se poate întâmpla orice. Suntem pregătiţi, chiar dacă avem multe probleme medicale. Avem mare încredere în jucătorii pe care îi avem la dispoziţie şi sper să facem un joc bun. Bineînţeles că mi-aş dori un joc spectaculos, să marcăm multe goluri, dar întâlnim una dintre cele mai valoroase echipe. Cred eu că suntem cam la acelaşi nivel. Ar fi foarte important să începem cu o victorie şi vom face tot ce depinde de noi să câştigăm", a declarat Neagoe.

Tehnicianul echipei craiovene spune că este mai puţin important cine va sta pe banca tehnică a echipei adverse, având în vedere că FCSB nu are un antrenor principal, jucătorii ştiind foarte bine ce au de făcut pe teren.

"Nu ştiu cât de important este că nu au pe nimeni pe bancă, ei sunt o echipă valoroasă, mai puţin important este cine va sta pe bancă, cine va lua deciziile. Jucătorii ştiu foarte bine ce au de făcut. Sper că jucătorii noştri să fie mai inspiraţi decât adversarii", a completat antrenorul Universităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel