FCSB - ŢSKA 1948, meci capital în Conference League. Elias Charalambous a spus de unde vine pericolul
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FCSB, victorie în fața ȚSKA 1948 în preliminariile Europa Conference League. Mâine, alte trei echipe românești intră în luptă. FOTO: Facebook @FCSB
FCSB, victorie în fața ȚSKA 1948 în preliminariile Europa Conference League. Mâine, alte trei echipe românești intră în luptă. FOTO: Facebook @FCSB
Antrenorul formaţiei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa bucureşteană va avea mari probleme în partida cu ŢSKA 1948, din manşa secundă a turului al doilea preliminar al Europa Conference League, dacă jucătorii săi nu vor intra din primul minut cu toată energia.

'După primul meci din Bulgaria am spus în conferinţa de presă că nu este nimic încheiat. Mâine vom juca a doua parte a acestei întâlniri. Situaţia acum este diferită, pentru că am putut analiza meciul, ştim mai bine adversarul, cunoaştem situaţia. În opinia mea meciul este deschis şi dacă vom face un pas în spate vom avea probleme. Dacă nu vom intra în teren cu toată energia şi nu vom da tot ce avem mai bun vom avea probleme. Trebuie să fim concentraţi încă din primul minut, pentru avem o echipă bună. Cu atitudinea corectă şi cu planul de joc corect cred că vom reuşi', a declarat Charalambous.

Tehnicianul cipriot a afirmat că după antrenamentul din această seară se va decide asupra formulei de start şi că şi-a propus să folosească sistemul de rotaţie a jucătorilor în meciurile din Conference League. 'Avem 25 de jucători şi toţi sunt buni, suntem o echipă mare. Nu avem nu avem o primă echipă şi a doua echipă, toţi sunt la fel. Depinde cu cine decidem să începem jocul. Aşa cum am spus încă de la începutul acestor jocuri din cupele europene, vom folosi toţi jucătorii şi vom folosi sistemul de rotaţie. Vom mai avea un antrenament, după care vom decide primul 11', a completat antrenorul FCSB.

Referitor la partida de duminică, din Superligă, cu CFR Cluj, Charalambous a spus că va fi cu totul diferită, având în vedere că va avea loc pe stadionul Steaua, în prezenţa suporterilor.

'Ştiu că vom juca în Ghencea, cunosc stadionul, dar asta va veni după meciul de mâine. Acolo va fi o altă situaţie pentru că vom juca cu un stadion plin, faţă de meciul de mâine, când nu vom avea spectatori. Trebuie să ne adaptăm la orice situaţie', a mai spus Charalambous.

Partida din manşa secundă a turului al doilea preliminar al Europa Conference League, dintre FCSB şi formaţia bulgară ŢSKA 1948, va avea loc joi, la Bucureşti, pe Stadionul 'Arcul de Triumf', de la ora 21:30, urmând să fie condusă de albanezul Juxhin Xhaja.

În prima manşă, FCSB a învins cu scorul de 1-0 (1-0), pe Stadionul Naţional Vasil Levski din Sofia. Dacă va trece de bulgarii de la ŢSKA 1948, FCSB va avea o adversară dificilă în turul al treilea preliminar al competiţiei, vicecampioana Danemarcei, FC Nordsjaelland, roş-albaştrii urmând să joace primul meci pe teren propriu, în data de 10 august, iar manşa secundă în deplasare, pe 17 august. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel