FCSB - Sepsi OSK. Meci cu miză mare pe Arena Națională
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Facebook FCSB
Facebook FCSB
FCSB și Sepsi se înfruntă duminică, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 30 din Liga 1, ultima din sezonul regulat.

FCSB nu a mai învins-o din anul 2019 pe Sepsi, pe teren propriu.

Partida de mâine seară va avea o miză importantă pentru ambele formații. FCSB are nevoie de un succes pentru a păstra distanța de primele locuri din clasament, iar Sepsi își continuă cursa pentru ultimul loc care să-i asigure prezența în play-off.

Mai mult, pentru bucureșteni, un succes în fața celor de la Sepsi ar reprezenta o premieră în ultimii trei ani și jumătate. Ultima victorie a celor de la FCSB pe teren propriu, contra formației din Sf. Gheorghe, a avut loc în luna noiembrie a anului 2019, scor 2-1.

"Etapa trecuta au fost multe surprize. Sepsi are un antrenor bun. Pe Cristiano Bergodi l-am avut la Steaua, când ne numeam Steaua la acea vreme, și știu că pune accent pe partea tactică, pe așezarea jucătorilor în teren. Știu că pregătește foarte bine meciurile. Ne așteaptă o partidă foarte dificilă", a spus Filip.

Ce a spus Lucian Filip despre posibilitatea unui antrenor străin la FCSB

La conferința de presă organizată înaintea partidei cu Sepsi, Lucian Filip a fost întrebat despre posibilitatea ca FCSB să aibă un antrenor străin în perioada următoare. Secundul roș-albaștrilor nu a oferit prea multe detalii, însă a spus că mai multe informații vor apărea după partida de mâine seară.

"Ar fi o experiență nouă. Sunt la început, vreau să învăț cât mai multe lucruri și îl așteptăm cu brațele deschise.  Avem nevoie de un antrenor cu licență PRO. Nu e un lucru nou. Sunt mulți străini în Liga 1, nu văd o problemă.

Jucătorii nu au reacționat, s-au concentrat pe antrenamente și mai multe vom vedea după această partidă. Fiecare se gândește cine va veni, e clar, dar ar fi bine să eliminăm gândurile acestea", a spus Filip, conform Digi Sport.

Walter Zenga, Oleg Protasov, Massimo Pedrazzini, Cristiano Bergodi și Ronny Levy sunt antrenorii străini care au fost la FCSB de când Gigi Becali a preluat clubul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel