FCSB - RAPID. Imaginile de pe Arena Națională au arătat ca în vremurile bune, când nu era pandemie / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
meci
meci
Imaginile de miercuri seară, de pe Arena Națională, au arătat ca în vremurile bune, când nu era pandemie.

Partida dintre FCSB și Rapid a avut loc miercuri, 15 decembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Duelul cele două formații bucureștene s-a desfășurat cu suporteri în tribune. A fost prima partidă cu FCSB gazdă unde publicul a avut acces pe stadion după scandalul dintre Gigi Becali și fanii echipei.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au avut acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii: persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Iată imagini de pe Arena Națională cu suporterii din tribune:

FCSB a învins-o dramatic pe FC Rapid Bucureşti, cu scorul de 3-1 (1-1), miercuri seara, pe Arena Naţională, în etapa a 20-a a Ligii I de fotbal, într-un derby de tradiţie în care diferenţa a fost făcută de două goluri înscrise în minutele adiţionale.

FCSB a deschis scorul în min. 14, când portarul Horaţiu Moldovan a respins şutul lui Darius Olaru, dar Florin Tănase a fost pe fază şi a trimis mingea în plasă.

Rapid a restabilit egalitatea în finalul primei reprize, prin Cristian Săpunaru (45+6 - penalty), după ce tot el fusese faultat în careu de Risto Radunovic.

Vicecampioana a înscris golul al doilea în min. 90+3, din penalty, prin acelaşi Tănase, după ce Săpunaru l-a agăţat în careu pe Ianis Stoica. Stoica a fost cel care a închis tabela (90+6), la capătul unui contraatac, după ce Claudiu Keşeru trimisese mingea în transversală.

În prima repriză, una mult mai spectaculoasă, gazdele au ratat prin Adrian Şut (10), în timp ce Rapid a avut o ocazie mare prin Antonio Sefer (37).

FCSB a avut posesia după pauză, dar a fost lipsită de inspiraţie şi nu a reuşit să îşi creeze ocazii, nici chiar în superioritate numerică până la gol, Junior Morais primind al doilea cartonaş galben în min. 76.

De remarcat că meciul a fost întrerupt în minutul 3 timp de şase minute după ce galeriile celor două echipe au aruncat pe teren cu petarde, torţe şi fumigene. Rapidiştii au purtat la intrarea pe gazon tricouri cu chipul lui Nicolae Manea, de la dispariţia căruia s-au împlinit miercuri 7 ani. Florinel Coman a revenit pe gazon după o pauză de patru luni, ultimul său meci datând din 23 august (FCSB - Sepsi OSK 1-1).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel