Faza anului cu plângerea penală făcută de Carmen Brumă. Mircea Badea: De-asta îmi plac pensiile speciale, nesimțite. Surmenaj, tăticule... fabulos!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Badea
Badea
S-a rezolvat cazul cu plângerea penală făcută de Carmen Brumă.

De fapt, nu s-a rezolvat, doar s-a închis cazul. 

În 2019, Carmen Brumă a depus plângere penală împotriva unei firme care s-a folosit de imaginea ei pentru a vinde niște produse dubioase de slăbit. După... patru ani, „justiția” și-a făcut treaba: „În accepțiunea organelor de urmărire penală, faptele nu sunt prevăzute de legea penală”.

„Am depus plângerea penală, prin avocații mei, împotriva celor care se folosesc ilegal de numele meu pentru a vinde produse de slăbit de care nu am auzit în viața mea și care pot pune în pericol sănătatea multor oameni! CE A DEPINS DE MINE, AM FĂCUT, PE CHELTUIALA MEA ȘI FĂRĂ A CERE DESPĂGUBIRI FINANCIARE! Acum e rândul justiției să pună capăt înșelătoriei!”, spunea Carmen Brumă în 2019.

Doar că... „justiția” nu a pus capăt la nimic. În continuare, respectiva companie folosește imaginea altor persoane publice, fără acordul lor, pentru a-și promova așa zisele pastile de slăbit.

Duminică seară, la Antena 3 CNN, Mircea Badea a spus ce s-a întâmplat cu plângerea penală făcută de Carmen Brumă încă din 2019.

„În 2019, o firmă care vindea așa zise pastile de slăbit zicea că Brumă le recomandă. I-a sunat pe cei care vindeau pastile, dar degeaba. Și-au văzut de treabă în continuare. M-a întrebat dacă ar trebui să facă legal ceva și i-am zis: „absolut da!” De ce? Pentru că la noi, în România, orice Gigel care lucrează în presă întreabă: „ai făcut plângere? ai dat în judecată?” Acesta este reflexul. Și reflexul acesta apare, de obicei, la oamenii care nu au avut niciodată intersecție cu legea. Numai un tăntălău poate să întrebe așa ceva”, a zis Mircea Badea.

După patru ani, „oamenii legii” au venit cu un răspuns: s-a decis clasarea cauzei: „În accepțiunea organelor de urmărire penală, faptele nu sunt prevăzute de legea penală”.

„Deci dacă cineva vinde niște pastile despre care nu știm nici măcar ce conțin, care pot fi chiar periculoase, și folosește imaginea cuiva pentru a le promova, nu este nicio problemă. Ăia nu au nicio treabă. Folosesc, în continuare, imaginea mai multor persoane publice pentru a-și promova pastilele”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

„În pandemie, au chemat-o pe Carmen Brumă la poliție pentru a mai da detalii privind plângerea penală făcută. S-a dus la poliție cu avocat pentru a spune că își menține plângerea și a declarat... că nu mai are nimic de adăugat. Iar după patru ani... a venit decizia: faptele nu sunt prevăzute de legea penală. Superb sau ce? N-ai cum să nu apreciezi... De-asta îmi plac și pensiile speciale, nesimțite. Surmenaj, tăticule... fabulos! Faptul că în România unul vinde nu știm exact ce, orice, zicând că recomandă, nu știu, Klaus Iohannis... Bine, dacă vindeau orice folosindu-se de imaginea lui Klaus Iohannis sau a Laurei Codruța Kovesi... cred că mi ți-i încingea...”, a mai spus Mircea Badea.

Compania respectivă nu s-a mai folosit de imaginea lui Carmen Brumă pentru a-și promova produsele, dar s-a folosit de alte persoane publice, la fel, fără a avea acordul lor.

„Cei cu produsul de slăbit au încetat. Au vândut suficient pe spatele meu și m-au lăsat și au făcut publicitate pe spatele altora. Deci în 2020 au încetat cu reclamele mincinoase folosindu-se de numele meu. Dar nu pentru că a făcut justiția ceva, pur și simplu nu mi-au mai folosit numele”, spunea Carmen Brumă când a fost chemată să dea explicații despre acest caz, în 2022.

2. -imagine fara descriere- (justitie_37918600.jpg)

VEZI ȘI: Carmen Brumă, decizie după ce Poliția i-a transmis că îi poate da mandat de aducere dacă nu se prezintă să dea... explicații - https://www.dcnews.ro/carmen-bruma-decizie-dupa-ce-politia-i-a-transmis-ca-ii-poate-da-mandat-de-aducere-daca-nu-se-prezinta-sa-dea-explicatii_890938.html

VEZI ȘI: Mihai Morar - Victor Ciutacu, scandal. „Hai s-o lămurim și s-o reglăm bărbătește” - https://www.dcnews.ro/mihai-morar-victor-ciutacu-scandal-hai-s-o-lamurim-si-s-o-reglam-barbateste_918774.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel