Farul Constanța - Sepsi OSK. Hagi: Câştigarea campionatului e un vis, dar nu ne ferim să spunem că merităm să fim acolo sus
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Facebook Farul Constanta
Facebook Farul Constanta
Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că titlul este 'un vis', dar în acelaşi timp a subliniat că formaţia sa merită să fie pe primul loc al clasamentului pentru că a demonstrat că este cea mai bună.

'Noi respectăm pe toată lumea, dar în momentul de faţă trebuie să ne gândim numai la ce facem noi. Pentru că până în momentul de faţă am demonstrat că suntem cea mai bună echipă, care joacă cel mai bun fotbal, fotbal intern deocamdată, trebuie să precizăm asta. Avem un lot foarte bun, experimentat cu băieţi foarte talentaţi. Ei au crescut zi de zi şi cred eu că au capacitatea de a visa la câştigarea campionatului. Pentru noi câştigarea campionatului e un vis, pentru că nu ne-am propus asta din prima zi. Însă nu ne ferim să spunem că merităm să fim acolo sus şi că suntem foarte buni', a afirmat Hagi.

'Noi luăm fiecare meci în parte, îl tratăm la fel. Băieţii uşor-uşor înţeleg ce vrem, asta înseamnă că suntem mai buni ca în vară. În fiecare lună am adăugat o cărămidă, ca mentalitate, ca atitudine, deci lucrurile merg pe un drum bun. Sperăm să păstrăm această motivaţie, această ambiţie... sigur, trebuie să şi luptăm, dar lupta se duce în primul rând cu mintea', a adăugat tehnicianul.

În ceea ce priveşte partida cu Sepsi OSK, Hagi a menţionat că formaţia sa trebuie să facă un meci complet pentru a câştiga.

'Sepsi joacă un fotbal foarte bun, e o echipă căreia îi place să aibă mingea. Noi trebuie să ne facem jocul, să ştim să îi desfacem, să ne impunem şi să dictăm ritmul şi intensitatea jocului. Bergodi de când s-a dus acolo a făcut din Sepsi o echipă echilibrată şi în acelaşi timp le-a transmis jucătorilor spiritul ofensiv. Deci e o echipă periculoasă, iar noi trebuie să facem un meci complet. Venim după o victorie la Arad, moralul e foarte bun. Pe jucători i-am văzut conectaţi şi sperăm ca mâine să facem un meci foarte bun. Vrem să luăm cele trei puncte pentru că sunt importante în lupta pe care o ducem', a precizat el.

Echipa de fotbal Farul Constanţa întâlneşte, marţi, de la ora 20:30, pe Stadionul Central din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa a 28-a a Superligii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel