Fapt unic în administraţia din România. Adi Croitoru (ANANP) a deblocat zeci de proiecte europene / video
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Bogdan Chirieac a prezentat, în direct la DC News, un model de succes în administraţia românească, aşa cum, din păcate, rar se întâlneşte. 

Invitatul zilei de marţi la DC News a fost Adi Croitoru, preşedintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. 

“Vedeţi că sunt patru bibliorafturi pe masa de interviu. E vorba despre un singur proiect european care a fost adus României, de către doamna preşedinte Adi Croitoru. Dânsa a reuşit să deblocheze 52 de proiecte europene. Ne aflăm în faţa unui fapt unic în administraţia din România şi din cauza asta facem acest interviu.

Încercăm să prezentăm românilor un model de reuşită, aşa cum nu vedeţi. Doamna Croitoru nu a desfiinţat nici chioşcuri, nu a dat nici oameni afară...”, a declarat Bogdan Chirieac la începutul emisiunii.

„Instituţia pe care o conduc ne-a ajutat Dumnezeu să fie populată cu oameni extraordinari, cu oameni care-şi fac treaba. Dincolo de motivaţiile salariale, îşi fac treaba pentru că iubesc ceea ce fac şi pentru că mai trebuie să fie în România o instituţie altfel, după care celelalte instituţii oarecum să se aşeze. Aceasta pentru că e momentul ca noi toţi să ne întoarcem şi să ne facem treaba”, a explicat Adi Croitoru.

DETALII ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel