Fapt interesant despre tragedia de la Piatra Neamț. Mocioalcă: Asta s-a întâmplat, de fapt!
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
AGERPRES.
AGERPRES.
Candidatul PSD la Senatul României, Ion Mocioalcă, a vorbit despre dublarea numărului de paturi de la terapie intensivă și modalitatea prin care guvernul a făcut acest lucru.

„Uitați-vă ce se întâmplă la ATI cu această suprapopulare. Bine, ni se spune că s-a dublat numărul de paturi la ATI. Știți cum s-a dublat? S-au mai înghesuit într-un salon încă 3-4 paturi, de dragul dublării numărului de paturi, și astfel sistemul cedează.

Într-adevăr, poate fi și unul vechi (n.r., sistemul medical), dar aflăm de pe media tot felul de evenimente de genul Piatra Neamț unde ajungem la tragedii, efectiv cu morți, lăsând la o parte cei peste 100 de morți înregistrați zilnic, adică aproximativ două momente «Colectiv»”, a transmis politicianul Partidului Social Democrat.

Momentul Piatra Neamț, depășit imediat

Legat tot de tragedia întâmplată la Piatra Neamț, Mocioalcă a adăugat: „Și-a dat demisia «acarul Păun» și cu asta s-a pus batista pe țambal. Văd că nu mai iese nimeni în stradă să afle adevărul de la Piatra Neamț. Însă, ați văzut, a trebuit să plece un guvern pentru un accident ca și acela de la Colectiv, iar acum este batista pe țambal. De ce? Pentru că sunt alegeri pe 6 decembrie”.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel