Fanii steliști, luați la bătaie de localnicii din Slimnic
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Suporteri
Suporteri

 Incidente grave înte supoerterii steliști și un grup de localnici din Slimnic, Sibiu, după meciul de la Mediaș unde Steaua nu a reușit să plece decât cu un punct, scor 1 - 1.

Incidentul a avut loc la Slimnic, o localitate la circa 20 de kilometri de Mediaș. Potrivit ProSport, un autocar cu 50 de suporteri ai Stelei venit de la Bucureşti s-ar oprit  să urineze pe gardurile localnicilor. Imediat a început o bătaie generală, în care localnicii au folosit topoare şi coase. Bucureştenii au aruncat cu pietre, distrugând o maşină.

 Un fan stelist a fost dus de urgenţă la spital, după ce a fost lovit cu toporul în mână. Forţele de ordine au intervenit şi au început identificarea celor care au luat parte la scandal.

 Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, a declarat la Sport.ro că un fan a fost tăiat la mână cu toporul, iar altul a fost lovit în cap cu o lopată. "Suporterul tăiat e ţinut la Sibiu la spital, nu se poate opera acolo şi trebuie mutat la Bucureşti, însă îi cer 15 milioane pentru transport. Celălalt, lovit cu lopata în cap, e ţinut la poliţie. Autocarul cu suporteri e ţinut într-o localitate lângă Mediaş de Poliţie. Starea celor doi e destul de gravă, vor să-l transporte la Bucureşti în maxim 3 ore, dar cer 15 milioane. O să facem chetă pentru el şi mă duc repede cu banii să îi plătesc. Sunt doi reţinuţi de la ei şi îl caută pe al treilea. Nu am pornit noi bătaia, nu am fost noi de vină. Unul vomita pe marginea drumului, altul s-a dus lângă gard să îşi facă nevoile şi au venit repede două persoane şi au început bătaia. Apoi au ieşit şase persoane cu lopeţi, furci şi topoare din curţi şi i-au atacat", a declarat Gheorghe Mustaţă.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel