Fanii lui Chelsea, indignați de prezentarea lui Enzo Fernandez: Penibil! Dați-i Oscarul! - Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
 Foto Pexels
Foto Pexels
Transferul lui Enzo Fernandez, în vârstă de 22 de ani, la Chelsea a fost cea mai scumpă mutare făcută în perioada de mercato a iernii. 

În pofida acestui fatp, Enzo Fernandes a avut parte de o prezentare banală. Fanii lui Chelsea Londra au răbufnit imediat pe rețelele de socializare, acolo unde și-au arătat indignarea.

Fanii londonezi au criticat un clip în care o persoană din cadrul clubului întreabă mai mulți fotbaliști "Vrei tu tricoul cu numărul 2,5? Sau dublăm numărul și îl dăm altcuiva?". 

Toți jucătorii au ales a doua variantă, iar la final întrebarea a ajuns și la Enzo Fernandez. Mijlocașul central însă avea deja răspunsul pregătit. A rostit fără să stea pe gânduri "Îl iau eu. Enzo Fernandez, numărul 5". 

Video

Potrivit Sportsbible, fanii lui Chelsea au numit inițiativa "penibilă" pe rețelele de socializare, fiind profund indignați.

"Dați-i Oscarul lui Chilwell pentru cum a jucat, a părut atât de surprins", "Avem nevoie de o nouă echipă de social media, băieți", sau "Încă ceva dureros de privit", au fost câteva dintre comentariiilor fanilor.

Enzo Fernandez, campion mondial cu selecţionata Argentinei, luna trecută în Qatar, a semnat un contract valabil până în 2031 cu gruparea de pe Stamford Bridge.

Precedentul record în campionatul Angliei era deţinut de Manchester City şi fusese stabilit cu ocazia transferului lui Jack Grealish de la Aston Villa, în urmă un an şi jumătate, pentru 115 milioane de euro.

Afacerea făcută de Benfica este una extraordinară, în condiţiile în care clubul lusitan a cheltuit de zece ori mai puţin pentru a-l recruta pe Enzo Fernandez în luna august, de la River Plate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel