Data actualizării:
Data publicării:

De ce crede familia tinerei însărcinate, ucisă de un patron de magazin din București, că bărbatul simulează lipsa de discernământ

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Pixabay / Gerd Altmann
Sursa Foto: Pixabay / Gerd Altmann
Mărturia patronul de magazin din capitală ce a ucis o tânără vânzătoare, care era și însărcinată, a stârnit îngrijorări în rândul familiei ce consideră că vrea să simuleze lipsa de discernământ pentru a scăpa.

Mărturia șocantă a patronului de magazin ce a ucis o vânzătoare de 23 de ani, care era și însărcinată, a stârnit mai multe reacții din partea familiei și prietenilor victimei.

Familia Ioanei Beatrice se teme că bărbatul ar putea scăpa de acuzațiile de crimă, că îi va păcăli pe anchetatori și că le va spune că nu își amintește ceea ce s-a întâmplat pentru a simula astfel lipsa de discernământ.

Mărturia patronului 

"Recunosc fapta. Sunt responsabil pentru ea. Nu vreau să mai dau nicio declarație. Recunosc fapta, atât. Asta e singura declarație. Nu regret. O recunosc și nu regret. Vă rog să nu mai insistați, încep să am repulsie față de dumneavoastră, insistați prea mult de când am venit aici, mă agresați cu întrebări, am zis, rămâne între mine și Dumnezeu. Nu vă supărați pe mine, dar nu mai dau nicio declarație", a spus bărbatul.

Dacă este încadrat pentru o lipsă de discernământ, bărbatul de 72 de ani ar putea să scape de acuzația de omor calificat. O femeie care a cunoscut-o pe victimă, Ioana Beatrice, încă de când era copil, a oferit mai multe detalii despre ce a discutat cu familia și ce ar putea să se întâmple.

"Ioana a rămas în memoria mea ca o fată cuminte, deșteaptă, curată și sociabilă"

"Ioana a rămas în memoria mea ca o fată cuminte, deșteaptă, curată și sociabilă. Avea toate calitățile. Ultima dată am vorbit cu ea prin luna octombrie, să spun, când mi-a confirmat că este însărcinată. I-am spus ‘să fii sănătoasă, ne bucurăm și noi și abia așteptăm să jucăm la botez`", a spus Ileana Constantin, apropiată a familiei victimei.

Familia și apropriații exclud lipsa de discernământ a patronului

"Eu cred că el vrea să scape nevinovat. D-aia și procedează în felul acesta. Nu cred eu că un om care are un magazin, care gestionează niște bani, niște lucruri, niște produse, chiar să nu știe ce face. Adică să intre așa într-o stare în care nu își mai aduce aminte de cele întâmplate, nu cred. Ceva s-a întâmplat, dar nu știu ce. Eu când am venit în vară aici era un om cu un magazin curat, așezat, știa ce face. Prietenii și oameni care o cunoșteau au rămas toți șocați de ceea ce s-a întâmplat. Așa a considerat el să se răzbune. Nu credem în faptul că nu-și aduce aminte", a mai spus Ileana Constantin, apropiată a familiei victimei, conform Antena 3 CNN.

CITEȘTE ȘI:

"Recunosc fapta și nu o regret. Rămâne între mine și Dumnezeu". Mărturia șocantă a patronul de magazin din capitală ce a ucis o tânără vânzătoare însărcinată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel