Falcao face istorie: cinci goluri într-un meci din Spania - Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Columbianul Radamel Falcao a intrat în istoria lui Atletico Madrid, după meciul cu Deportivo la Coruna din campionatul Spaniei, în care „Tigrul” a marcat cinci din cele șase goluri ale echipei sale.

Atletico Madrid a câștigat la scor de tenis, 6-0, meciul cu Deportivo la Coruna, în care atacantul columbian a devenit primul jucător al lui madrilenilor care înscrie 5 goluri într-o partidă din Primera Division. De altfel, sudamericanul este primul jucător de la Fernando Morientes încoace care marcehază de cinci ori într-un meci de campionat. În 2012, Falcao are 47 de goluri marcate pentru echipa de club şi pentru naţională.

Cu 7 victorii în 7 meciuri de campionat pe „Vicente Calderon”, jucătorii lui Diego Simeone au deschis scorul la jumătatea primei reprize. Diego Costa a marcat cu capul din careul mic, după un corner executat de Koke.

Cinci minute mai târziu, Falcao şi-a început recitalul. El Tigre a înscris pe contraatac, tot după o pasă decisivă a lui Koke. Cu 3 minute înaintea pauzei, Falcao a marcat cel mai frumos gol al meciului, cu un şut puternic din afara careului.

La 20 de minute de la reluare, Falcao a obţinut şi a transformat un penalty, ducând scorul la 4-0. Dupa încă 3 minute, columbianul a înscris din nou. Aranzubia a respins şutul lui Arda Turan, iar Falcao a marcat cu capul, din plonjon. Tot atacantul lui Atletico a semnat şi ultimul gol al meciului. În minutul 71, după ce a evitat atacurile a doi adversari, l-a învins pe Aranzubia cu un şut de la marginea careului mic.

Cu 16 goluri în 15 etape, Falcao l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo în clasamentul golgheterilor, iar Atletico a obţinut prima victorie, după două înfrângeri consecutive, suferite în campionat şi în UEFA Europa League.

Vezi prestația incredibilă a lui Radamel Falcao din partida cu Deportivo la Coruna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel