Data publicării:
Există mămăliga perfectă. Secretul celui mai popular aliment
Mămăligă
Mămăliga, o alternativă sănătoasă pentru pâine, a avut mereu un loc de cinste în bucătăria românească.
În cele ce urmează, vă prezentăm o serie de sfaturi pentru a obține mămăliga perfectă:
Nu aștepta până când apă deja clocotește pentru a turna restul de mălai.
Dacă vrei ca mămăliga să iasă cât mai gustoasă, folosește lapte în locul apei.
Amestecă pe tot parcursul fierberii mălaiului, altfel riști să nu se fiarbă uniform și să se lipească.
Poți adăuga o lingură de unt la final, după ce închizi focul. Va da o consistență mai cremoasă preparatului.
Lasă mălaiul să fiarbă aproximativ 30 de minute înainte de a stinge focul, potrivit retetepractice.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile