Ewan Mcgregor revine în rolul lui Obi Wan Kenobi. Disney pregăteşte un nou serial Star Wars
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
starwars
starwars
Disney va extinde prezenţa francizei sale "Star Wars" pe viitoarea platformă de streaming Disney+ odată cu revenirea actorului Ewan McGregor în rolul Obi-Wan Kenobi într-un nou serial, informează The Wrap.

La finalul prezentării oficiale a platformei Disney+ vineri, la D23 Expo, actorul Ewan McGregor a fost invitat pe scenă şi rugat de Kathleen Kennedy, preşedintele companiei de producţie LucasFilm, să o pună să îl întrebe dacă îl va interpreta din nou pe celebrul maestru Jedi. Kathleen Kennedy i-a adresat acea întrebare, iar actorul scoţian a răspuns afirmativ.

Filmările pentru noul serial ce va fi difuzat în streaming vor debuta în 2020.

Proiectul cu McGregor reprezintă cel de-al treilea serial "Star Wars" în format live-action ce va fi difuzat de platforma Disney+, alături de "The Mandalorian" şi serialul de tip prequel "Rogue One", centrat pe Cassian Andor, un personaj interpretat de Diego Luna. 

Anunţul oficial a fost făcut la o săptămână după apariţia în presa americană a unor zvonuri despre revenirea actorului Ewan McGregor în franciza "Star Wars". Starul scoţian a interpretat o versiune mai tânără a personajului Obi-Wan Kenobi în trilogia prequel "Star Wars", care a început cu filmul "Star Wars: Episode I - The Phantom Menace" din 1999. Personajul său a fost jucat iniţial de Alec Guinness în trilogia originală "Star Wars".

Obi-Wan Kennobi apare, de asemenea, în noua versiune a serialului animat "Clone Wars", care va debuta pe platforma de streaming Disney+ în 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel