Eveniment inedit pentru copii, cu ocazia zilei de 1 iunie, la Buzău. Gabriel Avramescu, deputat PNL: Hai în echipa noastră să exersăm împreună aruncările la coș. Ne vedem acolo
Autor: Valentina Miu | Publicat pe: 31 mai 2023, 14:29
WhatsApp
Gabriel Avramescu
Gabriel Avramescu
Cea de-a doua ediție a Yellow Summer Cup va fi organizată la Buzău cu ocazia zilei de 1 iunie. Cu această împrejurare, Gabriel Avramescu, deputat PNL, a transmis că va participa și el la eveniment pentru a sărbători alături de cei mici Ziua Internațională a Copilului.

„Nerăbdător să ne vedem joi, 1 iunie 2023, la cea de-a doua ediție a Cupei PNL Buzău la baschet: Yellow Summer Cup.

Pentru toți copiii, mici și mari, îndrăgostiți de mișcare, sărbătorim Ziua Internațională a Copilului într-un mod sănătos și distractiv: prin competiție, sport și voie bună!

După succesul primei ediții, tinerii liberali din Buzău organizează un nou eveniment dedicat tuturor celor care profită de zilele libere pentru a petrece timp de calitate făcând sport în echipă”, a scris Gabriel Avramescu pe Facebook.

Startul se va da pe 1 iunie, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor din Buzău.

„Hai în echipa noastră să exersăm împreună aruncările la coș, joi, 1 iunie 2023, la Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" Buzău, începând cu ora 11.00. Ne vedem acolo!”, a transmis deputatul Gabriel Avramescu.

VEZI ȘI: Call-center 5 minute. Avramescu (PNL), după propunerea USR: Riscă să lovească în mediul de afaceri. Astfel de scăpări nu ar trebui să existe în Parlament

Gabriel Avramescu, deputat PNL, a găsit o problemă privind o iniţiativă legislativă USR prin care apelurile la call-center trebuie preluate de un operator uman în maximum 5 minute de la momentul efectuării apelului.

Senatul a adoptat, miercuri, o iniţiativă legislativă USR prin care apelurile la call-center trebuie preluate de un operator uman în maximum 5 minute de la momentul efectuării apelului. Gabriel Avramescu, deputat PNL, a spus că există o problemă majoră cu acest proiect.

„Ai o mică frizerie, spălătorie sau curățătorie în orașul tău natal? Sau poate câteva taxiuri în agitația din București? Indiferent de mărimea afacerii tale, de acum ai mare grijă la reclamațiile sau solicitările de informații telefonice! Dacă nu vei răspunde în maximum 5 minute, riști amenzi între 50.000 de lei și 100.000 de lei!

Așa sună proiectul legislativ, inițiat de parlamentari USR, care săptămâna aceasta a trecut de votul senatorilor! Sunt onorat că, la scurt timp după ce am început promovarea dorinței mele de a dezvolta un proiect complex privind reducerea timpilor de așteptare atunci când suni la call-center, aceeași idee s-a regăsit într-un proiect de lege depus de colegii USR, însă, vreau să precizez că acesta nu are nicio legătura cu proiectul la care lucrez acum și pentru care urmează o amplă dezbatere începând cu data de 16 mai 2023.

Vreau însă să subliniez eroarea în care se află inițiatorii acestui proiect, care, prin lipsa de precizări clare privind noțiunea de “prestatori”, riscă să lovească în mediul de afaceri din țara noastră!

Mai mult, atrag atenția că modificările și completările redactate la OUG 49/2009 NU pot fi implementate așa cum au fost expuse în spațiul public. Dacă ai mei colegi parlamentari nu s-ar fi grăbit atât de tare să depună acest proiect și ar fi citit cu atenție ordonanța, ar fi văzut că articolul 4 precizează clar:

“(2) Nu intră în domeniul de aplicare al prezentei ordonanţe de urgenţă:

a) serviciile financiare, precum serviciile bancare, de credit, asigurări şi reasigurări (...)

b) serviciile şi reţelele de comunicaţii electronice, precum şi resursele şi serviciile asociate

c) serviciile în domeniul transportului, inclusiv serviciile portuare;

(...)

e) serviciile medicale, indiferent dacă sunt asigurate sau nu în cadrul unor unităţi sanitare şi indiferent de modul în care sunt organizate şi finanţate ori dacă sunt de natură publică sau privată;

h) activităţile asociate exercitării autorităţii publice; (...)

Astfel de scăpări nu ar trebui să existe în Parlamentul României! Inițierea unei propuneri legislative înseamnă dezbatere, înseamnă dialog cu specialiștii din domeniile implicate și înseamnă respect pentru cetățeni! Iar asta lipsește cu desăvârșire în acest caz”, a transmis Gabriel Avramescu, deputat PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?