EVALUARE miniștri PSD. Marcel Ciolacu recunoaște că sunt probleme. ”Le duce domnul Câciu” - VIDEO
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a afirmat, la DC NEWS TV, că în Guvern există miniştri PSD care au probleme la comunicare. 

"Există miniştri PSD de care sunteţi mulţumit şi de care nu sunteţi mulţumit?", a întrebat Bogdan Chirieac. 

"Sunt miniştri PSD de care sunt foarte mulţumit, şi sunt miniştri PSD care îşi fac treaba, dar ar trebui să comunice mai bine", a replicat Marcel Ciolacu. 

Analistul Bogdan Chirieac a revenit şi a punctat cu numele ministrului Adrian Câciu, de la Finanţe, despre care a întrebat dacă are o problemă de comunicare sau de competenţă. 

"Nu, le duce domnul Câciu. Duce toate abordările. La ultima şedinţă de coaliţie a fost o discuţie între domnul Câciu, domnul Boloş. Și domnul Chesnoiu. Vă spun că vreo 10 minute mă uitam la primul ministru, el la mine, nu am vrut să intervenim, dar vă spun cu mâna pe inimă să îi văd cum căutau soluţii şi cum fiecare stăpânea domeniul lui", a precizat Marcel Ciolacu. 

"În contribuţia domnului Câciu a fost şi renunţarea la teatru pentru a salva bugetul şi schimbarea maşinii pe benzină de la motorină pentru a ajuta?", a întrebat ironic Chirieac. 

”Din exerciţiul financiar 2014-2020 singurul minister care face absorbţie completă este cel al Transporturilor”

"Nu ştiu aceste detalii!", a răspuns preşedintele PSD. 

"Păi le-a făcut publice domnul Câciu. De domnul Grindeanu, care l-a repus în funcţie pe directorul de la aeroport pus de USR?", a continuat analistul. 

"Haideţi să vedem pădurea, că s-ar putea să nu o mai vedem de copaci. Eu ştiu că dl Grindeanu a venit cu cea mai îndrăzneaţă lege după 30 de ani. După ce stăm în procese 5-6 ani pentru un drum, direcţionate de companii care au câştigat licitaţii dar nu au capacitatea de a le continua, s-a făcut registrul utilajelor, pentru că nu poţi merge cu acelaşi camion la toate licitaţiile. 

Să nu uităm că toţi aceşti miniştri sunt miniştri de trei luni de zile. În afară de Sorin Grindeanu, care a mai avut o experienţă guvernamentală, toţi ceilalţi... Din exerciţiul financiar 2014-2020 singurul minister care face absorbţie completă este cel al Transporturilor. În acest moment eu l-am auzit pe dl Grindeanu când i-a spus primului ministru că închide exerciţiul financiar cu 100% pe ce s-a angajat", a concluzionat Marcel Ciolacu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel