Eurovision 2019. Reacții dure după ce Ester Peony a pierdut calificarea în Finală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Thomas Hanses/eurovision.tv (repetiție)
Foto: Thomas Hanses/eurovision.tv (repetiție)
Reacții dure în mediul online după ce reprezentanta României a pierdut calificarea în Finala Eurovision 2019. 

După o semi-finală în care foarte mulți concurenți buni au luptat pentru un loc în Marea Finală a Eurovision Song Contest prezentatorii spectacolului de la Tel Aviv au anunțat cei 10 finaliști.

Din păcate, România nu s-a aflat printre țările calificate. Nici țările vecine precum Moldova sau Ungaria nu s-au calificat. 

Este pentru al doilea an consecutiv când România nu se califică în Finala Eurovision. 

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară:


”Bravo, ai reusit sa te faci de ras. Romanii au votat Laura Bretan, daca erai desteapta te retrageai si o lasai pe Laura, se numeste fairplay. Pentru ca TVR1 si organizatorii au sabotat-o pe Laura si tu stiai asta. Daca te retrageai acum aveai simpatia romanilor si iti puteai vedea bine merci de cariera. Asa pa pa cariera, si iti multumim ca ne-ai reprezentata prost la EuroVizion! Ma bucur pentru tine...”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Facebook al lui Ester. 

”Si mie imi este sila de coruptia din TVR, iar rezultatul s-a vazut la EuroVizion. Este dreptul meu, parerea mea pe care mi-o asum”, mai comentează cineva. 

”Bravo, TVR ! Alt succes de mare angajament ! Al doilea an consecutiv in care nu existam in finala. Nu e vina celor care au reprezentat Romania anul acesta la Eurovision, e vina televiziunii nationale care a permis asa ceva...”, mai spune un internaut pe Facebook. 

”Ai fost minunata! Meritai sa mergi mai departe! E nedrept. Te imbratisez”, a mai comentat cineva. 

”Îmi pare atât de rău că nu ești în finala.... Dar sa nu fi dezamăgită... Pentru mine tu ești Adevărata câștigătoare!”, a comentat cineva pe contul de Instagram al lui Ester Peony. 

Prima reacție a lui Ester Peony după semifinală

Reprezentanta României nu a comentat faptul că nu a intrat în Finala Eurovision, însă a transmis un mesaj pe o rețea de socializare prin care le urează mult succes finaliștilor. 

”Vă mulțumesc tuturor pentru suport! Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele trei luni. Am avut un timp extraordinar în Tel Aviv! Vă iubesc pe toți și le dorec mult succes tuturor în Finală!”, a precizat Ester Peony pe contul său de Instagram. 

România nu s-a calificat în finala de la Eurovision. Ester Peony a urcat pe scena de la Tel Aviv joi seară, în cea de-a doua semifinală a concursului.

Cine concurează în Marea Finală Eurovision

Cele 10 ţări care s-au calificat în marea finală sunt: Macedonia de Nord, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaijan, Danemarca, Norvegia, Elveţia, Malta.

De altfel, în prima semifinală s-au mai calificat alte 10 țări, acestea fiind: Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino, Slovenia. 

Celor 20 de țări se mai alătură alte șase, calificate din start în finală, acestea fiind: Israel, Franța, Italia, Marea Britanie, Spania, Germania. 

Finala Eurovision 2019 va avea loc sâmbătă, la Tel Aviv, și va fi transmisă în direct de Televiziunea Română de la orele 22:00. 

VEZI AICI MOMENTUL ROMÂNIEI ÎN SEMIFINALA EUROVISION: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel