Europarlamentarul Siegfried Mureşan, replică pentru Dragnea: Slab și deplorabil
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Europarlamentarul Siegfried Mureşan i-a replicat liderului PSD pe o pagină de socializare.

Liviu Dragnea spusese că vizita premierului Tudose fusese sabotată chiar de români, spune Liviu Dragnea, referindu-se la o declaraţii făcute de eurodeputatul PMP Siefried Mureşan, care a precizat că România este ”copilul problemă” al UE, întrucât niciun lider al unei instutuții europene nu a ieșit în conferință comună cu Mihai Tudose.

CITESȘTE AICI MAI MULTE DESPRE ATACUL LUI SIEGFRIED MUREȘAN LA ADRESA LUI TUDOSE

"Voi explica „instituțiilor statului" în ce dezastru economic riscă să se adâncească România de când PSD e la putere

De când a văzut că scapă din mână puterea și că nu este capabil să îndeplinească promisiunile fantasmagorice din campania electorală, PSD, în frunte cu președintele partidului, Liviu Dragnea, a intrat în logica căutării vinovaților. Pentru investigațiile jurnalistice și anchetele procurorilor privind faptele de corupție este de vină omul de afaceri George Soros, pentru slaba prestație a guvernelor sale este de vină Siegfried Mureșan.

Mie nu mi-a fost niciodată frică să spun adevărul și nu îmi va fi nici în continuare. Voi explica „instituțiilor statului" în ce dezastru economic riscă să se adâncească România de când PSD e la putere, așa cum o arată ultimii indicatori macroeconomici și cum avertizează de luni bune Comisia Europeană, investitorii străini și autohtoni.

PSD a fost ales să guverneze țara, nu să pună în pericol stabilitatea economică și politică a României doar ca să rămână la putere și să-și protejeze corupții care au prădat țara în ultimii 27 de ani. La Bruxelles, un lider care amenință politicienii și jurnaliștii care își fac treaba și caută adevărul este privit ca un lider slab și deplorabil", a scris europarlamentarul PMP, pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel