Europarlamentare 2019. Nechifor: PSD a dezamăgit, iar oamenii s-au săturat de anchilozare politică şi vor vota Pro România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
PSD ''a dezamăgit foarte mult" şi acest trend e ireversibil, iar oamenii vor o alternativă, pentru că s-au săturat de ''anchilozare politică'' şi vor o construcţie ''mai proaspătă'', ca Pro România, care va obţine ''un scor important'' pe 26 mai, a declarat într-o conferinţă de presă, vineri, liderul judeţean al partidului, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, la un an de la înfiinţarea formaţiunii.

"Am plecat pe drumul acesta cu Pro România chiar dacă e un drum greu, chiar dacă ştiam de la bun început în ce ne înhămăm, chiar dacă eram câţiva. Eu am fost primul parlamentar plecat cu Victor Ponta. După noi au mai venit şi alţii (...) Astăzi la Suceava avem organizaţii şi membri în toate localităţile judeţului (...) Nu a fost uşor, dar, din păcate, PSD a dezamăgit foarte mult (...) A dezamăgit prin Liviu Dragnea, prin Codrin Ştefănescu, prin Dăncilă, prin lideri locali obedienţi puterii teleormănene şi cred că acest trend de dezamăgire e unul ireversibil", a spus Nechifor.

El crede că, într-o Europă cu frământări politice, oamenii vor o schimbare şi este convins că Pro România va obţine un scor bun la europarlamentare.

Europa politica se schimbă, oamenii se schimbă, clima se schimbă, viaţa se schimbă, totul se schimbă, şi atunci cei care nu fac faţă la schimbare, care nu se adaptează la noile condiţii, pleacă. Lumea vrea altceva, s-a săturat de partide clasice, s-a săturat de anchilozare politică şi cred că această construcţie mai fresh, mai proaspătă, Pro România, poate să fie într-adevăr soluţia corectă şi vom vedea cu siguranţă pe 26 mai că scorul Pro România va fi un scor important", a spus Nechifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel