Europarlamentare 2019. Hunedoara: Procesul electoral s-a desfăşurat în condiţii bune şi corecte, afirmă prefectul judeţului
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 27 mai 2019, 18:52
WhatsApp
Procesul electoral în judeţul Hunedoara s-a desfăşurat în condiţii bune şi a fost unul corect, fiind o dovadă de civism şi de organizare, a apreciat luni prefectul judeţului, Fabius Kiszley. 

'Cred că a fost o dovadă de civism, o dovadă de bună organizare, chiar cu micile sincope, cu timpi de aşteptare pe care am încercat să îi reducem cât mai mult posibil. Cred că şi din această experienţă electorală putem învăţa câte ceva, în aşa fel încât următoarele provocări de acest gen să fie gestionate cu şi mai mare eficienţă', a declarat, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Hunedoara.

El le-a mulţumit tuturor celor care au fost implicaţi în buna organizare a alegerilor, de la angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, până la cei care au asigurat partea tehnică necesară desfăşurării procesului electoral. PSD a câştigat alegerile europarlamentare în judeţul Hunedoara, cu un scor de 29,57%, fiind urmat de PNL cu 26,59% din numărul total de voturi valabil exprimate şi de Alianţa USR PLUS, cu 16,94% din sufragii, potrivit datelor afişate pe site-ul Biroului Electoral Central.

Partidul Pro România a reuşit să se claseze pe locul al patrulea, cu 7,54%, urmat de ALDE, cu 4,7%, PMP cu 4,18% şi UDMR cu 2,9%. Prezenţa la vot în cele 524 de secţii din judeţul Hunedoara a fost de 48,34%, iar numărul de voturi valabil exprimate a fost de 181.187.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?