Europarlamentare 2019. Alianţa 2020 USR PLUS consideră "inacceptabil" ca Poliţia să blocheze oraşul pentru PSD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Alianţa 2020 USR PLUS consideră "inacceptabil" ca Poliţia să blocheze oraşul Târgovişte pentru ca PSD să organizeze un miting electoral, susţinând că românii au fost împiedicaţi să circule liber.

"Cerem Poliţiei Române să nu se mai comporte ca o agenţie de pază şi protecţie a PSD şi a lui Liviu Dragnea. Baronului de Teleorman îi cerem ca, în cazul în care se teme de oameni şi de opiniile lor, să nu mai organizeze mitinguri. Sub guvernarea PSD, România se întoarce în vremurile de tristă amintire, când oamenilor le era interzis să circule liber, să aibă opinii şi să şi le exprime", a declarat preşedintele USR, Dan Barna.

"Liviu Dragnea şi PSD nu înţeleg că românii nu mai acceptă să fie conduşi prin frică şi teroare, nu mai acceptă să le spună partidul ce şi când să gândească. Liviu Dragnea şi PSD trebuie să accepte că minciunile repetate zi de zi nu i-au păcălit pe români şi că momentul decontului politic se apropie", a spus şi preşedintele PLUS, Dacian Cioloş.

Alianţa 2020 USR PLUS consideră că este total inacceptabil ca "restricţiile" de circulaţie prevăzute pentru mitingul PSD să fie transformate în interdicţii de intrare în oraş, iar locuitorii oraşului Târgovişte să fie împiedicaţi să ajungă acasă sau să circule liber.

"Într-un stat de drept şi într-o democraţie, instituţiile statului nu trebuie folosite în interesul personal al unui politician. Nimeni nu este mai presus de lege, iar românii vor sancţiona un astfel de comportament abuziv şi dăunător pentru libertatea lor atât de greu câştigată", se mai arată în comunicatul citat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel