Eurodeputatul Cláudia Monteiro de Aguiar, mesaj de la Bruxelles. "Să punem presiune pe guvernele noastre"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Claudia Monteiro de Aguiar
Facebook Claudia Monteiro de Aguiar
Europarlamentarul portughez Cláudia Monteiro de Aguiar a transmis un mesaj de speranţă europenilor, la un de la declanşarea pandemiei. Aceasta a cerut însă oamenilor să pună presiune pe guverne, pentru rezolvarea problemelor sociale. 

"Speranța este ca vom depăși această perioadă, vom avea vaccinarea, sperăm că până la sfărșitul anului se va extinde la nivelul întregii UE. Și avem speranța că și la nivel internațional. Vedem și alte țări care implementează acest proces de vaccinare, pentru că aceasta este soluția, așa cum am spus.

Dar până atunci sper că la nivel european, dar și toate guvernele, în special cel român și portughez, pentru că ne aflăm acum pe această platformă media, că pot face toate eforturile să susțină companiile, pentru că dacă companiile sunt sprijinite, oamenii, cetățenii au locurile de muncă garantate. Și aceasta este modalitatea în care vrem să le garantăm pentru că nu ne dorim ca tot mai mulți oameni să sufere din cauza săraciei, a foametei", a declarat aceasta în cadrul emisiunii "Din Culisele Europei, By Claudia Ţapardel" de la DC NEWS.

"Să punem presiune pe guverne"

"Și trebuie să ne facem treaba, să punem presiune pe guvernele noastre să ofere sprijin nu numai din punct de vedere economic, numai din punct de vedere al protecției mediului, dar și din punct de vedere social.

Trebuie să fie susținute toate măsurile de ordin social, să îi ajutăm pe oameni să treacă peste această criză, pentru că aceasta are un puternic impact asupra aspectelor sociale ale vieții noastre. Deci trebuie să punem presiune pe guvernele noastre și vom face acest lucru pentru a-i ajuta pe oameni să treacă peste această criză.

Deci hai să muncim împreună și toți cetățenii trebuie să facă asta cu energie, într-un mod pozitiv, pentru că vom trece peste această criză, pentru că turismul și această industrie a dat întotdeauna dovadă de reziliență și de a transforma momentele de criză în unele pozitive. Și vom reveni mai puternici, mai întăriți", a concluzionat Cláudia Monteiro de Aguiar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel