Euro-ofuscaţii. Klaus Iohannis explică cine sunt aceştia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Klaus Iohannis, Cotroceni.
Klaus Iohannis, Cotroceni.
Klaus Iohannis a lansat un nou termen care-i caracterizează, în opinia sa, pe anumiţi actori politici: euro-ofuscaţii. 

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, în cadrul unui discurs, un nou termen la adresa unei anumite părţi a clasei politice: euro-ofuscaţii. Întrebat ce vrea să spună prin acest termen şi cine sunt euro-ofuscaţii, şeful statului a declarat:

"După atenţionarea mea benignă, referitoare la absorbţia fondurilor europene, a venit o evaluare puţin mai dură chiar din partea Comisiei care atenţionează că România are o deviere semnificativă de la ţintele de buget. Acest lucru, evident este adevărat, trebuie să ne dea de gândit şi să ducă la o anumită acţiune din partea guvernanţilor.

Din păcate, am văzut la diferiţi politicieni care au treabă cu aceste lucruri nu doar că nu au recunoscut că aşa este ci au avut o atitudine de băieţi supăraţi că au fost prinşi cu mâţa-n sac. Nu asta este atitudinea care corectează comportamentul. Mi s-au părut artificial jugniţi, supăraţi şi, fiindcă a venit o atenţionare din zona Comisiei, mi s-a părut că acest cuvânt, "euro-ofuscat" ar descrie destul de bine aceste reacţii".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel