Urmărește emisiunea live
Estera Onoriu, fiica artistei Gabi Luncă: Credea că există COVID-19, dar nu credea că se va atinge de ea. "Am văzut-o îngrijorată, tristă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Estera Onoriu, fiica artistei Gabi Luncă, a vorbit despre moartea mamei sale și despre ultimul moment în care a văzut-o.

"Mama trăia cu mine. Nu m-am despărțit niciodată de ea. (...) Credea că există COVID-19, dar nu credea că se va atinge de ea. Se credea oarecum încercată de atâtea de multe probleme în viață, încât a zis că nu va veni și asta peste ea. Avem cunoscuți care au făcut boala. (...) Mama locuia cu noi. Am protejat-o. Nu știm cum s-a întâmplat, nu știm momentul infectării. Știu doar că duminică seara, pe 7 martie, am auzit-o tușind. Mama mai răcise o dată acum doi ani și făcuse imediat pneumonie. Atunci pe 7 martie am avut un deja vu, de atunci 2 ani. (...) Mama de la primul simptom a fost testată în două clinici diferite. Luni seara am avut rezultatul primului test.

Când i-am spus că este pozitiv s-a întristat. Am văzut-o îngrijorată, tristă. A doua zi când a ieșit și al doilea pozitiv, nu am avut curajul să îi spun. Nu am avut curajul. I-am spus că are gripă și a fost atât de fericită, ba chiar a cerut și mâncare. Miercuri deja eram la Matei Balș la spital, împreună cu fiul meu, care fusese și el testat pozitiv. (...) Acolo măicuța mea vreme de 6 ore la vârsta de 82 de ani a stat și a așteptat să i se facă analize și un CT. După ce avenit rezultatul, CT-ul a arătat o pneumonie virală. A primit un tratament, același pe care l-a primit și fiul meu de 24 de ani, un antiviral și un anticoagulant. A venit acasă și am monitorizat-o. (...) Prima zi nu a făcut febră. Abia a treia zi a făcut un pic de febră și am mers iar la spital.  A stat acolo și după 4 ore a început să îi scadă saturația. Nu mâncase, nu băuse, așa că acolo s-a decis transferul mamei. Spitalul l-am ales noi, fiind sunați de niște cunoștințe. Ambulanța a transportat-o la spital. Acela a fost ultimul moment în care am mai vorbit cu mama așa, fără telefon.", a declarat Estera Onoriu la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Înmormântare Gabi Luncă. Artista, condusă marţi pe ultimul drum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel