România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 17 sep, 15:51
Este OFICIAL. NOI RESTRICȚII în Anglia. Intră în vigoare chiar de astăzi. ”Bătălia nu e terminată, virusul trebuie înfrânt”
Secretarul de stat pe Sănătate din Anglia a confirmat restricțiile care se impun de astăzi. El a spus și în ce constau aceste noi măsuri. 

Restricțiile se aplică în nordul Angliei, respectiv în Northumberland, North Tyneside, South Tyneside, Newcastle-upon-Tyne, Gateshead, Sunderland și County Durham.

Măsurile restrictive includ: 

- rezidenții să nu socializeze cu persoane în afara gospodăriei lor sau a bulelor sociale. 

- toate barurile, pub-urile, restaurantele, cafenelele și alte zone de relaxare sau distracție vor fi închise între 22:00 și 05:00. 

Secretarul pe Sănătate, Matt Hancock, a declarat că ”la fel ca multe alte țări din lume, continuăm să vedem o creștere îngrijorătoare a numărului de cazuri, până la 3.991 de noi infectări raportate ieri. Săptămâna aceasta, numărul de cazuri de pacienți care au avut nevoie de ventilare mecanică a crescut la peste 100, pentru prima dată din iulie. Bătălia împotriva coronavirusului nu e terminată. Informațiile ne spun că trebuie să acționăm acum pentru a controla virusul și a păstra persoanele în siguranță. Știu că oamenii din Nord-Est vor lupta cu acest virus, trebuie să-l înfrângem”, conform Sky News. 

Conform oficialilor, închiderea localurilor după ora 22:00 este generată de grupurile de persoane care ieșeau în oraș și, după câteva băuturi, uitau de distanța fizică. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro