Escu, în stare să parcurgă mii de kilometri până la sursa “plăcerii”
Prezentatorul emisiunii "Crezi că ești normal?" de la Kanal D, Escu, recunoaște că este un fan disperat al preparatelor culinare pe bază de pește. Pentru a ajunge până la sursa plăcerii și pentru a-și satisface poftele, Escu nu ar pregeta să conducă mașina mii de kilometri, chiar și până la Viena.
"Îmi place la nebunie peștele gătit în cele mai ciudate feluri: în jar, pe piatră, învelit în frunze, etc. Adaugă toate varietățile de sushi și sashimi, plus peștele de la noi, în special răpitor și icre de știucă, iar eu leșin. Sunt în stare să mă duc cu mașina până la Viena pentru a mânca sushi bun, iar capitala sushi-ului în Europa este, clar, Londra. În schimb, Raiul pe Pământ pentru mine este Grecia, acolo poți mânca la taverne pește proaspăt prins. Foarte gustos e Skatharia, un pește din Marea Egee, care e cel mai bun dacă-l mănânci în maxim două ore de când a fost prins”, ne-a spus Escu.
Și peștele gătit în România îl impresionează pe Escu, în special cel pregătit în cetină, o specialitate bucovineană: “În Bucovina se pregătește peștele în cetină, adică păstrăv afumat învelit în crenguțe proaspete de brad, legătura numindu-se cobză. Dacă mă lași singur cu o cobză, care poate conține pânâ la 10 păstrăvi, o termin în maxim 2 mese. Nu de alta, dar trebuie lăsat și pe mai târziu”, s-a lăudat Escu.
Escu va prezenta în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00, alături de Tili emisiunea "Crezi că ești normal?", care va debuta în data de 2 februarie, la Kanal D.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News