Data publicării:

Emilia Clarke a oferit detalii despre o întâlnire stânjenitoare cu Beyoncé

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Emilia Clarke a dezvăluit că a izbucnit în lacrimi când s-a întâlnit cu Beyoncé la o petrecere organizată după ceremonia de decernare a premiilor Oscar, informează Press Association, scrie Agerpres.

Actriţa din "Game Of Thrones" a pus această izbucnire pe seama alcoolului şi a precizat că în urma acesteia superstarul ar fi părăsit zona rapid.

Actriţa a povestit că a cunoscut-o pe cântăreaţă şi pe soţul acesteia, rapper-ul Jay-Z, la o petrecere găzduită de aceştia după Oscaruri, însă susţine că întâlnirea cu ei a luat-o pe nepregătite.

"Nu mă aşteptam să-i văd în carne şi oase. Nu mă aşteptam deloc la asta, am fost uimită să fiu invitată", a declarat ea pentru emisiunea britanică The Graham Norton Show.

"Mă gândeam: 'Cum s-a întâmplat asta?' Când am cunoscut-o pe Queen Bey, băusem prea mult şi am început să plâng. Nu a mers bine. Cred că a plecat de acolo foarte repede!", a povestit Emilia.

Actriţa, care va putea fi văzută curând în "Last Christmas", a dezvăluit cu aceeaşi ocazie că prietenii ei s-au interesat foarte puţin de cariera ei şi erau foarte în urmă în ceea ce priveşte vizionarea episoadelor din "Game of Thrones".

"Au început cu lucruri de genul: 'Nu ne putem permite să ne uităm pe stream la 'Game Of Thrones', nu avem bani, scuze, Emilia", a declarat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel