Emil Boc dezgroapă un proiect uriaș ucis de criza financiară
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Emil Boc a făcut un anunț extrem de important pentru clujeni: Primăria analizează posibilitatea cedării către tineri a unui teren de 70 de hectare din zona Borhanci, pe baza de concesiune.

"Un alt proiect mare la care lucrez împreună cu colegii mei este cel privind dezvoltarea unui cartier rezidenţial al Clujului, în Borhanci, pe locaţia proiectului Casarom, care a fost abandonat. Este acolo o suprafaţă de 70-80 de hectare de teren unde putem să gândim soluţii, acum suntem în faza în care pregătim documentaţia aferentă. Mă gândesc la posibilitatea de a concesiona tinerilor şi nu numai, parcele de teren pentru a-şi construi locuinţe după un plan prestabilit de primărie", a declarat edilul Emil Boc, la emisiunea de la Realitatea FM Cluj.

[citeste si]

"Personal, împreună cu colegii din primărie, am opta pentru varianta de a concesiona teren tinerilor în special, dar nu numai lor, după un plan prestabilit de primărie, unde să ai şcoală, să ai centru comercial, grădiniţă, cu drept de cumpărare la sfârşitul perioadei de concesiune", a mai spus Boc.

Casasom a fost un proiect care trebuia să pornească la drum în 2005, dar pe care l-a "îngropat" criza financiară. Investiția ar fi urmat să fie de 100 de milioane de euro, scrie Știri de Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel