Ellie White și Bogdan Borza au jucat tenis la Dr. Oetker Junior Trophy
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ellie White, ex solista formației Dj Project, a jucat astăzi tenis la Dr. Oetker Junior Trophy cu Bogdan Borza, campionul european la juniori. După câteva schimburi de mingi, Ellie White a acordat autografe fanilor.

“M-am simțit extraordinar alături de copii și sunt foarte bucuroasă că România are atât de mulți juniori de valoare. Am fost emoționată să joc împotriva campionului european la juniori, la categoria sub 14 ani. Îmi place foarte mult sportul și sper să vedem cât mai mulți copii pe terenurile de tenis“, a declarat Ellie White. Artista nu se află la prima întâlnire cu micii tenismeni, aceasta participând recent și la Campania “Învață să fii campion!”, inițiată de Federația Română de Tenis în școlile din Capitală.

La invitația președintelui FRT, doamna Ruxandra Dragomir, în această seară cântăreața va susține un miniconcert la petrecerea micuților jucători, Player’s Party.

Bogdan Alexandru Borza (15 ani), Player of the Year No. 1 Tennis Europe 2011, este câștigătorul de anul trecut al Campionatelor Europene pentru Juniori sub 14 ani, la individual. Bogdan practică tenisul de la 6 ani, s-a născut la Cugir și îi place fotbalul și muzica lui Michael Jackson.

Vă așteptăm la Centrul Național de Tenis în fiecare zi până sâmbătă, 28 aprilie, la vizionarea partidelor de simplu și dublu, de dimineață de la ora 9.00 și până seara, la ora 18.00.

Puteți participa zilnic la tombola turneului, la care se pot înscrie toți cei din public, prezenți la Centrul Național de Tenis. Premiile puse în joc sunt vouchere de 300 de lei, valabile în toate magazinele Columbia.

Promovarea turneului este realizată de Smart Corporation Group, alături de partenerul oficial, Dr. Oetker România, turneul beneficiind de susținerea sponsorilor: Aqua Carpatica, Columbia, Dunlop, Head, Babolat, Wilson, Băneasa Shoping City, Bristot, Intersport,Ines Group, Isostar.

Jucători din 22 de țări sunt prezenți la Centrul Național de Tenis, printre aceștia numărându-se copii și juniori din Austria, Germania, Marea Britanie, Suedia, Turcia, Belarus, Grecia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Olanda, Norvegia, Rusia, Serbia, Israel, Bulgaria, Franța, Latvia, Moldova, Ucraina, Italia și România.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel