Eliminare Survivor România: TJ Miles vs Mari Fica vs Cătălin Zmărăndescu. Cine pleacă acasă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Trei concurenți din echipa Faimoșilor au fost propuși pentru eliminare în cadrul competiției „Survivor România”.

În urma voturilor exprimate, cei trei concurenți care au fost propuși pentru eliminare din competiție sunt: TJ Miles, Mari Fica și Cătălin Zmărăndescu. 

TJ Miles a recunoscut că se aștepta să fie propus spre eliminare de către echipa sa. Deși nu este prima dată când ajunge să fie nominalizat, Cătălin Zmărăndescu s-a arătat dezamăgit de decizia lui Marian Drăgulescu. Atleta Mari Fica a spus că își dorește mult să continue această experiență, alături de Faimoși, precizând că dă tot ce are mai bun pe traseu. 

Rămâne de văzut ce concurent va pleca acasă: Cătălin, TJ sau Mari.

Nicio zi nu seamănă cu alta. Nicio probă nu le oferă ocazia de a se relaxa sau de a simți că pot câștiga mai rapid. CRBL, TJ Miles și Natalia Duminică din echipa Faimoșilor au fost propuși pentru eliminare, săptămâna trecută, la „Survivor România”. În cele din urmă, Natalia Duminică a părăsit competiția „Survivor România”.

„Cred că este logic. Mă repet. Simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș ține echipa pe loc, ceea ce nu îmi place, nu-mi stă în caracter. Cred că nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu sau să nu încerc să-mi ajut echipa. Îmi doresc să schimbați ceva, câștigați! Treziți-vă, enervați-vă! Chiar cred că așa veți câștiga. Frica este un motivator excelent. Îmi doresc să evoluați frumos, iar eu să mă bucur pentru voi. Eu nu știu cum să vă enervez și să vă dau ceva forță de la mine ca să câștigați. Eu sunt cu voi emoțional, o să fiu cu voi mereu. Fiți tari! Cât este de greu să mă despart de voi. M-am obișnuit cu voi. (...) Băieții sunt stâlpul echipei”, a spus Natalia Duminică.

Val de mesaje pe Facebook după eliminare

Iată ce au scris fanii emisiunii pe Facebook după eliminare:

Chiar mă bucur că a plecat.  

Îmi pare rău ca a plecat Natalia, dar ma bucur că a rămas TJ.  

Pe bune?! Ea crede că prin frică motivezi echipa? 

Drum bun, Natalia! Hai, Cătă!

FRICA nu e o motivație sau oricum o motivație negativă. Bine că a plecat ea.

Frica și teroarea sunt cheia spre succes?! Nuuu, nu vreau să cred asta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel