Elimină ridurile în câteva minute: 3 măști cu ouă, perfecte pentru un lifting facial
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Elimină ridurile în câteva minute, 3 măști cu ouă, perfecte pentru un lifting facial. Sursa foto: freepik.com
Elimină ridurile în câteva minute, 3 măști cu ouă, perfecte pentru un lifting facial. Sursa foto: freepik.com
Gălbenușul de ou este un ingredient grozav în măștile pentru ten. Este capabil să sature tenul cu substanțe utile și să-i restabilească elasticitatea. 

Fiecare femeie își dorește să rămână frumoasă, tânără și îngrijită cât mai mult timp posibil. Cu toate acestea, în timp, pe față apar modificări: pete de vârstă, riduri, iar pielea se lasă. Femeile aplică pe ten diferite măști, pentru a menține aspectul tineresc al pielii.

Cu toate acestea, mulți cred că produsele de îngrijire a tenului sunt foarte scumpe și, prin urmare, trebuie să se împace cu ideea că nu și le pot permite. Dar  greșesc. La urma urmei, uneori, cele mai bune mijloace sunt cele care se află în frigider.

Produsele naturale pot satura pielea cu substanțe utile și îi pot reda aspectul sănătos. Multe femei  fac măști de față din ouă.

Cum să obții efectul pielii de „sticlă”, ca la coreence, în câțiva pași

Vă împărtășim mai multe secrete și rețete pentru astfel de măști pentru diferite tipuri de ten. Este de remarcat faptul că ouăle pot da pielii prospețime, elasticitate, o pot curăța de petele negre și pot diminua ridurile. 

Aminoacizii din ou sunt capabili să restabilească echilibrul grăsimilor și activitatea glandelor sebacee; lecitină - restabilește echilibrul apei în epidermă; proteinele ​​- reînnoiesc epiderma; vitaminele A și E - hrănesc celulele pielii. Oul conține și colagen, care reda elasticitate pielii. 

Pielea este un organ care acumulează o cantitate imensă de murdărie. Praful, grăsimea, bacteriile ne înfundă porii și duc la puncte negre și coșuri.

Înainte de a aplica masca, curăță bine pielea. Apa obișnuită nu va fi suficientă. Pentru îngrijirea zilnică a tenului, trebuie să ai o  loțiune specială. După o curățare temeinică, fața trebuie lubrifiată cu un tonic.

Regulile machiajului italiencelor: ce fac doamnele pentru a arăta perfect

Abia după aceea poți considera că ți-ai curățat cu adevărat fața. Este de remarcat faptul că în timpul spălării nu trebuie să folosești săpun obișnuit, deoarece poate usca stratul superior al pielii. De asemenea, o opțiune grozavă este să aplici masca pe pielea ușor umedă.

 Astfel de măști din ouă trebuie aplicate imediat după ce au fost pregătite. Nu trebuie păstrate în frigider zile întregi. Ouăle trebuie să fie la temperatura camerei. Dacă aplici o masca rece, dimpotrivă, aceasta va îngusta porii și nu va avea efectul dorit.

În timpul pregătirii măștii, oul trebuie bătut cu telul sau furculița. De obicei, masca trebuie ținută pe față timp de 15-20 de minute. O puteți spăla apoi cu apă rece sau cu ceai verde răcit. În niciun caz nu folosi apă caldă sau fierbinte pentru a spăla masca cu ouă. O opțiune excelentă ar fi să aplici o mască înainte de a merge la culcare.

Pătrunjelul proaspăt curăță și pielea și o scapă de toxine. Cum se realizează masca ce face minuni pentru ten

Mască cu ouă pentru piele uscată și iritată

Vei avea nevoie de 1 gălbenuș de ou, 2 linguri de brânză de vaci  și lapte. Mai întâi, bate  gălbenușul, după care adaugă brânză de vaci și lapte cald. Aplică masca cu un tampon de bumbac sau o perie specială.

Mască cu ou pentru piele uscată

Veți avea nevoie de 1 gălbenuș de ou, 1 banană coaptă, 1 lingură de pulpă de dovlecel. Amestecă  dovlecelul ras și banana pentru a obține un piure. După aceea, adaugă gălbenușul de ou  și  amestecă cu un tel. Aplică masca cu un tampon de bumbac sau o perie specială.

Păstrează întotdeauna o crenguță de rozmarin în casă. Iată cinci motive

Mască cu ouă pentru ten gras

Veți avea nevoie de 1 gălbenuș de ou, 2 linguri de smântână groasă. Bate gălbenușul cu smântâna. Aplică masca cu un tampon de bumbac sau o perie specială. Această mască  strânge porii, oferind o senzație de prospețime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel