Elias Charalambous, surprins după FC Bihor - FCSB: Nu mă așteptam la asta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
 Foto: Pexels
Foto: Pexels
FCSB a învins formaţia de liga a treia FC Bihor cu scorul de 2-0 (1-0), miercuri seara, la Oradea, într-un meci din Grupa C a Cupei României la fotbal.

La finalul meciului, Elias Charalambous și-a felicitat jucătorii, mai ales că exista pericolul ca roș-albaștrii să își subestimeze adversara. Antrenorul lui FCSB s-a arătat impresionat de atmosfera creată de cei 10 mii de fani care s-au aflat pe stadion.

'Îmi felicit jucătorii. Dacă nu iei în serios aceste jocuri, poți avea probleme. Sunt fericit că jucătorii au luat în serios acest meci. Sunt fericit că am avut o astfel de atmosferă la meci. Întotdeauna spun că aici în România este o atmosferă specială, iar lumea iubește fotbalul. Suntem obișnuiți să jucăm cu zece mii de oameni, dar nu mă așteptam la o asemenea atmosferă, mai ales din partea unui club mai mic. A fost foarte frumos.', a spus Elias Charalambous.

'Cupa este foarte importantă pentru noi, trebuie să o luăm pas cu pas, e important să câștigăm meciuri și să creăm o mentalitate puternică', a mai declarat Elias Charalambous, după meci.

FCSB a învins-o pe FC Bihor, în Cupa României / Vezi golurile

FCSB a deschis scorul prin David Miculescu (26), cu un şut din întoarcere. Fundaşul sud-african Siyabonga Ngezana a marcat primul său gol în tricoul echipei bucureştene (69), cu capul, în urma unui corner executat de Darius Olaru.

La FCSB a debutat cu acest prilej Cristian Ganea. În celelalte meciuri din Grupa C, Oţelul Galaţi a dispus în deplasare de formaţia de liga a treia SCM Zalău cu 4-1, iar Dinamo Bucureşti şi FC U Craiova au terminat nedecis, 1-1.

FC Bihor Oradea - FCSB (0-1), Stadion Iuliu Bodola - Oradea Au marcat: David Miculescu (26), Siyabonga Ngezana (69). Arbitru: Andrei Moroiţă (Ploieşti); arbitri asistenţi: Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova), Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj); al patrulea oficial: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Cătălin Paşcanu (Cugir) - FRF. Vezi video aici!

 

Citește și -  Universitatea Craiova s-a făcut de râs în fața CS Tunari, în Cupa României

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu formaţia de ligă secundă CS Tunari, 1-1 (0-0), miercuri, în deplasare, în Grupa D a Cupei României la fotbal, după ce a egalat cu şansă în minutul 90.

Universitatea a făcut un joc lamentabil, dar a reuşit egalarea prin Jovan Markovic (90), care a deviat norocos mingea trimisă de slovenul Jasmin Kurtic din lovitură liberă. Pe un teren impracticabil, penultima clasată în liga secundă a deschis scorul imediat după pauză (46), prin Paul Mitrică, după o gafă de proporţii a lui Juraj Badelj.

În alt meci din Grupa D, UTA a învins-o pe Gloria Buzău cu 2-1 deplasare, după ce echipa de ligă secundă conducea la pauză. Valentin Dumitrache (32) a deschis scorul pentru gazde, dar arădenii au reuşit să întoarcă scorul în partea a doua, graţie golurilor semnate de Marcelo Freitas (57) şi Aleksandar Vucenovic (75), la primele lor goluri pentru Bătrâna Doamnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel