România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 16 sep, 16:45
Elev cu COVID-19 la unul dintre cele mai bune licee din țară
La patru zile de la începerea școlilor, unul dintre cele mai bune licee din țară se află pe punctul de a intra în scenariul roșu. Totul se întâmplă din cauza unui elev care a fost depistat cu noul coronavirus.

Un elev din clasa a șaptea de la Liceul ”Avram Iancu”, unul dintre cele mai bune din țară, a fost depistat cu noul coronavirus, a anunțat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Clasa unde învăța elevul a fost închisă și este dezinfectată, iar toți elevii vor studia 14 zile de acasă. ”Deschiderea școlilor poate reprezenta un grad de risc. Vom vedea în ce măsură vom avea o creștere a numărului de cazuri. Acum este un singur caz pozitiv la un liceu din Cluj-Napoca, unde clasa a fost suspendată. Este vorba despre Liceul Avram Iancu. Este vorba despre părinți pozitivi, iar la testare și el a fost pozitiv”, a spus Mircea Abrudean.

Elevul bolnav a contactat virusul de la părinții lui. ”Dacă este un singur caz într-o clasă, se suspendă activitatea clasei timp de 14 zile. Dacă sunt trei în clase diferite, atunci se suspendă activitatea unității școlare”, a mai precizat prefectul Mircea Abrudean, potrivit stiridecluj.ro.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro