Elev cu COVID-19 la unul dintre cele mai bune licee din țară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
La patru zile de la începerea școlilor, unul dintre cele mai bune licee din țară se află pe punctul de a intra în scenariul roșu. Totul se întâmplă din cauza unui elev care a fost depistat cu noul coronavirus.

Un elev din clasa a șaptea de la Liceul ”Avram Iancu”, unul dintre cele mai bune din țară, a fost depistat cu noul coronavirus, a anunțat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Clasa unde învăța elevul a fost închisă și este dezinfectată, iar toți elevii vor studia 14 zile de acasă. ”Deschiderea școlilor poate reprezenta un grad de risc. Vom vedea în ce măsură vom avea o creștere a numărului de cazuri. Acum este un singur caz pozitiv la un liceu din Cluj-Napoca, unde clasa a fost suspendată. Este vorba despre Liceul Avram Iancu. Este vorba despre părinți pozitivi, iar la testare și el a fost pozitiv”, a spus Mircea Abrudean.

Elevul bolnav a contactat virusul de la părinții lui. ”Dacă este un singur caz într-o clasă, se suspendă activitatea clasei timp de 14 zile. Dacă sunt trei în clase diferite, atunci se suspendă activitatea unității școlare”, a mai precizat prefectul Mircea Abrudean, potrivit stiridecluj.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel