Elena Udrea, reacție după ce dosarul „Gala Bute" a fost trimis în instanţă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Elena Udrea, aflată în arest din 25 februarie, a fost trimisă, marți, în judecată de procurorii DNA în dosarul "Gala Bute", iar, potrivit echipei de comunicare a fostului ministru al Dezvoltării, o decizie firească ar fi eliberarea politicanului sâmbătă.
Mandatul de arestare emis pe numele Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute" expiră în acest week-end, dar anchetatorii pot cere prelungirea mandatului.

După ce dosarul a fost înaintat pentru soluționare Înaltei Curți de Casație și Justiție, echipa de comunicare a Elenei Udrea, a postat un mesaj pe Faceook: "Dosarul „Gala Bute" a fost trimis în instanţă. Nu mai există niciun motiv ca Elena Udrea să rămână în arest!!!

La ultima cerere de prelungire a arestării preventive, procurorii au solicitat încă 30 de zile invocând nevoia de a mai administra unele probe, de a face o expertiză şi de a mai audia câţiva martori. Odată cu trimiterea în instanţă a dosarului, faza de urmărire penală s-a încheiat şi arestul preventiv nu mai este necesar, pentru că, evident, Elena Udrea nu mai poate influenţa ancheta penală sau probele deja adunate de procurori.
De aceea, o decizie firească ar fi eliberarea sa la sfârşitul acestei săptămâni, când expiră mandatul de arest preventiv.
Acum că dosarul este trimis în instanţă, toată lumea se va putea convinge de faptul că susţinerile Elenei Udrea şi ale avocaţilor săi au fost reale şi nu există probe împotriva fostului ministru", este mesajul postat pe contul de socializare al fostului ministru al Dezvoltării, semnat ‪Echipa de comunicare.

Elena Udrea, trimisă în judecată de DNA în dosarul "Gala Bute"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel