Elena Lasconi, nouă lovitură pentru USR. A cerut amendă maximă pentru colegii de partid care au lipit afișe anti-PNL prin Câmpulung
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Primarul Elena Lasconi a dat o nouă lovitură Uniunii Salvați România, după ce a cerut amendarea colegilor de partid care lipeau afișe anti-PNL.

Mai mulți cetățeni afiliați Uniunii Salvați România au împânzit orașele cu afișe anti-PNL, după ce DNA a cerut urmărirea penală a foștilor miniștri USR Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, conform Evenimentul Muscelean.

Se pare că aceștia au avut o surpriză chiar din partea Elenei Lasconi, primarul USR din Municipiul Câmpulung, cea care recent a fost retrasă de pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

„Este o decizie corectă. Eu nu am semnat niciun aviz și nici nu aveam de gând să o fac.“, a precizat Elena Lasconi cu privire la acțiunea colegilor de partid.

CITEȘTE ȘI        -      Andrei Caramitru îi critică pe românii cu „mentalitate medievală“ care o condamnă pe fiica Elenei Lasconi

Campania demarată de USR se desfășoară la nivel național și toate localitățile au fost împânzite de afișe cu mesaje de genul: „PNL, sluga PSD“ sau „PNL, foame de bani“.

Tocmai primărița din Câmpulung nu a tolerat mesajul colegilor de partid și a cerut din partea Poliției amenda maximă pentru cei care au lipit afișele. Acțiunea de lipire a afișelor a fost oprită din fașă la Câmpulung, iar conform regulamentului local, amenda pe care au primit-o cei care au fost prinși s-a ridicat la 10.000 de lei.

De asemenea, făptuitorii care au lipit afișele au fost obligați să le dezlipească, acțiune la care s-au conformat.

Reamintim că Elena Lasconi a fost exclusă de pe lista USR pentru alegerile europarlamentare, unde se afla pe prima poziție, după ce a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că a votat „Da“ la Referendumul pentru Familie din 2018.

Ca urmare a declarației primăriței, fiica acesteia stabilită în Franța, Oana, a avut o reacție furibundă la adresa mamei, reacție pe care ulterior a regretat-o.

CITEȘTE ȘI        -      Mihai Mărgineanu, radiografia scandalului în care e implicată Elena Lasconi: Să-mi trag una!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel