Echipe din Olanda, bănuite de trucarea meciurilor. Circa 25 de jucători din campionat au pariat la unele partide
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Echipe din Olanda, bănuite de trucarea meciurilor. Circa 25 de jucători din campionat au pariat la unele partide / Foto: Pixabay
Echipe din Olanda, bănuite de trucarea meciurilor. Circa 25 de jucători din campionat au pariat la unele partide / Foto: Pixabay
Aproximativ 25 de jucători de fotbal sunt suspectați că au trucat meciuri în primele două ligi din Olanda.  

Aproximativ de 25 de fotbalişti din primele două ligi masculine de fotbal din Olanda au pariat pe meciuri din divizia în careu evolua sau chiar în care erau implicate cluburile lor, a anunţat Federaţia olandeză de fotbal (KNVB), citată de DPA.

KNVB a confirmat astfel un reportaj difuzat duminică de canalul de televiziune NOS. Pentru a preveni trucarea de meciuri, jucătorii nu au voie să parieze pe meciuri din liga în care evoluează.

În unele cazuri există suspiciunea de trucare de meciuri şi autorităţile din domeniul pariurilor şi jocurilor de noroc au informat poliţia. Agenţia de ştiri ANP a precizat că Federaţiei nu i-au fost oferite numele jucătorilor implicaţi de către autorităţi.

Potrivit unui document aparţinând autorităţii olandeze în domeniul pariurilor şi jocurilor de noroc, consultat de NOS, şase jucători Eredivisie şi 19 din liga secundă au pariat pe meciuri, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel