Ecaterina Andronescu - Liviu Pop, dispută, în direct, la România TV: Mă dor. Chiar mă simt jignită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Ecaterina Andronescu - Liviu Pop, dispută, în direct, la televizor
Ecaterina Andronescu - Liviu Pop, dispută, în direct, la televizor
Ecaterina Andronescu și Liviu Pop, foști miniștri ai Educației și actuali senatori PSD, au avut o dispută, în direct, la România TV, după ce Pop a acuzat-o că a trecut de partea soroșiștilor în urma scrisorii adresate de Andronescu membrilor PSD.

Liviu Pop: Mi se părea absolut normal ca peste două săptămâni când avem întâlnirea tuturor parlamentarilor PSD, ca acolo să discutăm și problemele legate de guvernare și de viața partidului. O scrisoare deschisă nu este dialog. Nu am ce să comentez că e bine, că e rău. E  ridicol să spun astăzi că trebuie să plece Guvernul. Nu intru în alte detalii.

Ecaterina Andronescu: Astăzi ați afirmat un lucru extrem de grav, că sunt soroșistă. Puteți să îmi explicați ce înseamnă lucrul acesta și pe ce vă bazați când faceți o asemenea afirmație publică la adresa unui om care a muncit douăzeci și ceva de ani în acest partid?

Liviu Pop: Doamna ministru, când cereți public demisia Guvernului Dăncilă, în ziua în care avem un comunicat oficial că avem cea mai mare creștere economică, înseamnă că nu suntem în aceeași zonă, că nu înțelegeți măsurile. 

Ecaterina Andronescu: Dumneavoastră credeți că eu mi-aș dori răul acestui partid? Vă place ceea ce vedeți în piață? Astea sunt lucrurile pe care ar trebui să le discutăm în interiorul partidului. 

Liviu Pop: Nu cred că trebuie să ieșim în spațiul public cu declarații împotriva partidului.

Ecaterina Andronescu: Domnule Pop, nu am atacat în nicio propoziție partidului. Dimpotrivă, mi-am exprimat îngrijorarea. Eu cred că dumneavoastră ați fi putut să nu exprimați ce ați exprimat la adresa mea. Lucrurile acestea mă dor și accentuează amărăciunea mea. Chiar mă simt jignită de dumneavoastră cu apelativul soroșistă., a fost dialogul acid între cei doi. 

Vezi și: Ecaterina Andronescu, după scrisoarea PSD: A fost un strigăt de amărăciune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel