Ecaterina Andronescu: Este de departe cel mai îngrozitor moment din viața mea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu a vorbit într-un interviu acordat România TV despre momentul în care a fost urmărită penal de DNA  în dosarul licenţelor Microsoft, suspectată de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani.

Actualul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, mărturirește că urmărirea penală de către DNA a fost cel mai greu moment al vieții sale.

Este de departe cel mai îngrozitor moment din viața mea. Atunci când tu îți vezi de munca ta corect, cinstit și încerci să adaugi și la ceea ce fac ceilalți și când te trezești cu o acuzație la care niciodată nu te-ai fi gândit...Eu nici nu știam ce înseamnau acuzațiile care mi se aduceau atunci. Mă uitam în dicționar să văd despre ce este vorba, ce este aceea spălare de bani, ce sunt acelea offshore-uri. Nu m-au preocupat niciodată pentru că nu erau în obiectivele mele de zi cu zi. Atunci am trăit cel mai dificil moment al activității mele și al vieții. Am trecut destul de greu prin ele. Tot meseria m-a ajutat să mă echilibrez., a afirmat Ecaterina Andronescu pentru România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel