"Ea îl ajuta să se calmeze, să-și revină". Bunicul fetei ucise în Sibiu, mărturisiri dureroase: "Eu am crescut-o. Am fost și mamă și tată"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: captura video Antena 3
Sursa foto: captura video Antena 3
Bunicul tinerei ucise de iubit, într-un apartament din Sibiu, a făcut mărturisiri dureroase.

"Când am auzit, să cad jos. Îţi dai seama, eu am crescut-o de la un an și două luni. Am fost și mamă și tată. Mama plecată afară, în Italia, tata la Sibiu.. Erau despărțiți, dar tata nu s-a mai ocupat de ea deloc. Eu singur am avut grijă de ea, de la un an și două luni. Nu este vorba despre nicio prietenie de un an. Nu este adevărat. Păi, fata mergea mai mult în Brașov. La Sibiu s-a dus să se angajeze mai mult", spune bunicul fetei ucise într-un apartament din Sibiu, potrivit Antena 3.

"Era respectuoasă cu toţi vecinii. Era o fată cu bun-simț. Mama sa era în Italia și au crescut-o bunicii", spune o vecină.

"Da, avea un anturaj ciudat. Şi ea era ciudată... plin de drogați", spune o cunoștință a victimei. 

"Practic cei doi s-au cunoscut nu cu mult timp înainte ca el să înceapă să aibă psihozele pe care le-a avut. Ea, în ciuda acestui fapt, a rămas în continuare lângă el și l-a ajutat și l-a susținut și a fost și ea să-l caute atunci la ultima lui psihoză, după care tot timpul cât steau împreună ea îl ajuta. Îl ajuta să se calmeze, să-și revină și să poată să urmeze o viață normală", spune un apropiat al celor doi. 

"A declarat că se afla sub influența drogurilor"

Potrivit Mihaelei Ruginosu, purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, tânărul acuzat de omor le-ar fi spus anchetatorilor că era drogat atunci când a comis fapta.

"Inculpatul a declarat că se afla sub influența drogurilor. Fapta a comis-o pe fondul geloziei. Tânăra avea plăgi tăiate și înțepate la nivel cervical cu secționare de vase sanguine”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel