E-Boda a lansat un update de software pentru tableta Supreme XL400QC
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

E-Boda a lansat o actualizare de software a versiunii Android 4.1.1 pentru tableta Supreme XL400QC. Noua versiune aduce o stabilitate mai mare a sistemului de operare şi rezolvă bug-urile semnalate în prima versiune.

E-Boda Supreme XL400QC a fost prima tabletă românească cu procesor Quad Core şi display de 10.1”. Noul update de software optimizează modul de funcţionare a procesorului Quad Core, pentru a oferi utilizatorilor o experienţă multimedia cu adevărat captivantă. Aplicaţiile rulează mai fluid, utilizatorii putând să îşi încerce îndemânarea cu cele mai complexe jocuri. De asemenea, noua versiune rezolvă şi o serie de bug-uri semnalate de utilizatori. Update-ul previne blocare tabletei în aplicaţii, în momentul în care aceasta iese din raza de acoperire a Internetului Wi-Fi. “Vrem să ne asigurăm că utilizatorii noştri se bucură de cea mai bună experienţă cu produsele lor E-Boda. De aceea, suntem atenţi la nevoile lor pentru a ne îmbunătăţi serviciile constant,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. Noua versiune de firmware poate fi descărcată de pe site-ul www.e-boda.ro, din secţiunea Download, împreună cu kit-ul de instalare.

Modelul lansat la finalul lunii aprilie a fost bine primit în rândul utilizatorilor. Tableta este dotată cu un procesor ATM7029 Quad Core de 1,2GHz, memorie de 1 GB RAM şi un procesor grafic MultiCore, pentru a face față cu brio celor mai complexe jocuri și aplicații, stocate în memoria internă de dimensiuni generoase, de 16 GB. Carcasa elegantă, realizată din aluminiu şi plastic pentru a rezista şocurilor cotidiene, integrează un ecran IPS de 10.1 inci cu o rezoluție de 1280 x 800, capabil să redea conținut multimedia Full HD, de la fotografii, la filme sau jocuri. Tehnologia IPS oferă culori mai vii, o rată de contrast superioară și unghiuri de vizualizare mai ample. Pentru o experiență de mobile gaming cu adevărat spectaculoasă, ecranul capacitiv tabletei este sensibil la atingere în 5 puncte simultan, permițând astfel gesturi complexe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel