Data publicării:

După meciul de la Vaslui, Borcea declară: "Declanşez Jihadul!" . "Aberează, e în luna de miere", afirmă Porumboiu

Autor: DCNews Team | Categorie: Arhiva
WhatsApp
cristi-borcea-mic
cristi-borcea-mic

Abia întors din luna de miere, Cristi Borcea a avut parte de prima deziluzie din acest campionat după derb-ul Vaslui - Dinamo, pierdut de dinamoviști cu 1 - 3.   Borcea a acuzat dur arbitrajul, Porumboiu i-a răspuns ironic.

În direct la Fanatik Show, pe Digi Sport, Cristi Borcea a acuzat dur arbitrajul la pauză: "Nu se poate ce se întîmplă la Vaslui. Robert Dumitru e delegat mereu la Porumboiu. E jaf ce se întâmplă acum. Trebuia să ne dea penalty şi eliminare". Faza la care s-a referit oficialul dinamovist s-a petrecut în minutul 2 al partidei, la o cădere în careu a lui Marius Niculae.

Adrian Porumboiu nu a negat că ar fi putut fi penalty la Marius Niculae, dar a cerut şi el lovitură de la 11 m la o atac asupra lui Sânmărtean în careu. "Cristi e în luna de miere, poate să spună aberaţii", a conchis Porumboiu.

"Am întâlnit o echipă foarte bună a Vasluiului. A fost un arbitraj foarte prost, care a reuşit să nemulţumească ambele echipe, în special pe Dinamo. Am plecat din minutul 2 cu un handicap major, când trebuia să acorde 11 metri şi eliminare. Din păcate acest Robert Dumitru este un arbitru cu antecedente, sper ca domnul Avram să analizeze situaţia. Nu e prima dată, el este un arbitru depăşit, nu ştiu ce a vrut să facă astăzi. A dat galbene de ambele părţi şi a nemulţumit pe toată lumea. Golul trei a fost precedat de o eroare gravă, în care un jucător de la Dinamo a fost lovit fără minge şi nu a oprit jocul. Apoi a continuat cu accidentarea lui Moţi. Una peste alta, diferenţa de scor este departe de ceea ce a fost în teren, a fost o lipsă de concentrare după primul gol, am primit două goluri foarte repede şi am avut câţiva jucători lipsă", a spus şi Nicolae Badea, adăugând însă că Dinamo l-a mulţumit la acest joc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel