După înfrângerea din alegeri, PMP organizează Congres
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 17 dec 2020 / 12:03
Ca urmare a faptului că nu a reușit să acceadă în noul Legislativ, conducerea interimară a Partidului Mișcarea Populară a anunțat că va organiza un Congres în vederea alegerii unei noi conduceri naționale a partidului. 

Într-o postare pe Facebook, Partidul Mișcarea Populară a anunțat data viitorului Congres. Acesta va viza alegerea noului președinte și stabilirea direcției politice a partidului: 

„Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, întrunit miercuri, 16 decembrie 2020, a hotărât organizarea Congresului PMP în perioada 6-7 martie 2021, pentru alegerea unei noi conduceri naționale și stabilirea direcției politice pe care partidul o va asuma în continuare.

Partidul Mișcarea Populară, prin cei peste 2000 de consilieri locali, peste 70 de consilieri județeni și consilieri generali ai Capitalei și 49 de primari, continuă activitatea sa în administrația publică locală și promovează proiectele anunțate pentru dezvoltarea comunităților, fiind al treilea partid la nivel național ca număr de aleși locali.

Suntem un partid autentic de dreapta și rămânem atașați valorilor creștin - democrate, asumărilor conservatoare, tradiționaliste. Rămânem loiali și consecvenți promovând marile proiecte pentru care am luptat politic în ultimii ani.

Le mulțumim tuturor celor care au votat Partidul Mișcarea Populară la alegerile din acest an, le mulțumim tuturor celor care s-au solidarizat cu PMP în această perioadă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru ca împreună să consolidăm și să reclădim proiectul PMP.

Luptăm pentru România!

Marius Pașcan

Președinte Interimar PMP“

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro