După ce Marian Măgureanu a murit, familia sa a transmis un mesaj despre Alina Petre, fosta soție: NE DELIMITĂM de orice declarație făcută de ea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Marian Măgureanu a murit. Familia sa face apel la decență
Marian Măgureanu a murit. Familia sa face apel la decență
Familia lui Marian Măgureanu a transmis un mesaj după moartea acestuia. 

”Ca urmare a numeroaselor articole apărute astăzi în diverse publicații, confirmăm, cu durere, că domnul Marian Măgureanu nu mai este printre noi. Decesul a survenit după o luptă grea împotriva virusului COVID-19.


Pe aceasta cale, dorim să facem un apel la presă pentru a respecta suferința familiei și a nu face un subiect din aceasta tragedie


Totodata, ne manifestam regretul că fosta soție, dna Alina Petre, incearcă să facă din aceste momente extrem de dificile o modalitate de a reapărea în spațiul public, prin postări la adresa defunctului. Familia dlui Marian Magureanu doreste să se delimiteze de orice declarație a doamnei Alina Petre, subliniind ca suferința "se striga" in tăcere, atunci când respecți memoria unui om drag.


"Suferința" și "respectul" dnei Alina Petre fata de fostul său soț s-au observat în ultimii ani de scandaluri și denigrări la adresa defunctului, de aceea nu am dori sa lăsăm doamnei posibilitatea de a furniza informații eronate despre raporturile dintre cei doi”, a transmis Av. Dr. Luiza Neagu, pentru familia Măgureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel